in

Ψαλιδόπουλος για το 1ο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας: «Ο Δήμος έχει την υποχρέωση να προστατεύσει το νέο κτίριο»

[dropcap]M[/dropcap]ε αφορμή τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του 1ου Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας και την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Καλλιθέα υποδέχθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος εγκαινίασε το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο. Η παρουσία του σ’ αυτή την εκδήλωση αντιπροσώπευσε, στο υψηλότερο επίπεδο, το ρόλο τον οποίον η Πολιτεία πρέπει να διαδραματίζει προκειμένου να διασφαλίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην παιδεία.

Αυτή η τελετή δικαιώνει τις μεγάλες προσπάθειες, τις οποίες ο Δήμος Καλλιθέας κατέβαλλε για περισσότερα από δέκα χρόνια, προκειμένου να υποστηρίξει την ανάγκη των μαθητών της ειδικής αγωγής και των οικογενειών τους να αναβαθμιστούν οι όροι της εκπαίδευσης των παιδιών. Δεν μπορεί να μη σημειωθεί ο αγώνας του Δήμου, των εκπαιδευτικών και των γονέων, ώστε να καμφθούν γραφειοκρατικές και άλλες αγκυλώσεις του (τότε) Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, που κόστιζαν σε χρόνο και ψυχική ένταση. Πάντως, τα καταφέραμε.

Η διοίκηση του Δήμου έχει τώρα την υποχρέωση να προστατεύσει το νέο κτίριο και κυρίως να συμβάλλει στην ουσιαστική εκπλήρωση της αποστολής του.
Τα εγκαίνια είναι η αρχή. Μια τελετή δεν μπορεί να είναι ούτε ο στόχος, ούτε το τέλος.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο των εκπαιδευτικών και δύναμη στους γονείς των παιδιών».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τι είπε ο Παυλόπουλος στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του 1ου Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 26χρονου από την Καλλιθέα