in

«ΠΑΜ!»: Μήνυμα της αστυνομίας εμπνευσμένο από το (viral) Scorpios Music Bar στην Καλλιθέα (vid)

To Scorpios είναι για εσένα!». Αυτές οι ατάκες έχουν βρεθεί την τελευταία εβδομάδα μπροστά σε όλους όσοι έχουν… TikTok στην Ελλάδα. Ένα μικρό μπαράκι στην Καλλιθέα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την πλατφόρμα για να διαφημιστεί και όπως φαίνεται πέτυχε διάνα, καθώς κατάφερε να μαζέψει πάνω 10 εκατομμύρια προβολές.

Η Ελληνική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο twitter θέλησε να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας και επέλεξε ατάκα από τον Scorpio. «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα» ΠΑΜ. Μάθε το γιατί», έγραψαν

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την παραπάνω φράση, μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί, δημιουργούν ένα ακόμα πιο επικό αποτέλεσμα στα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στη συνέχεια του βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για τη διαφήμιση.


Σε ένα από τα τελευταία βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες του μαγαζιού, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

Πάντως μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνιση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες» για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

Παρολίγο τραγωδία στον Ιλισσό – Ξαφνικό μπουρίνι εγκλώβισε παρέα παιδιών στην άκρη του ποταμού (vid)

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον ΗΣΑΠ της Καλλιθέας