in

H 6η «Γιορτή των Παραγωγών» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Καλλιθέα!

[dropcap]H[/dropcap] 6η κατά σειρά δράση «Γιορτή των Παραγωγών» πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή (13/01) για άλλη μια φορά με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. 

Η «Γιορτή των παραγωγών» η οποία έχει ξεκινήσει τις δράσεις της τον περασμένο Ιούλιο, παρουσιάζει διαρκώς και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τους κατοίκους της Καλλιθέας. Οι καταναλωτές βρίσκουν ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, κατά μέσο όρο 33% φθηνότερα από τα σούπερ μάρκετ (σύμφωνα με συγκρίσεις από το παρατηρητήριο τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης) σε έναν πολύ όμορφο και οργανωμένο χώρο στην Καλλιθέα.

Η Γιορτή των παραγωγών είναι ένα σύνολο δράσεων από τον Σύλλογο Καταναλωτών Καλλιθέας «Η αλληλεγγύη» υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας. Να θυμίσουμε ότι η δράση επαναλαμβάνεται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα στην οδό Δόξης, στον χώρο της παιδικής χαράς δίπλα στο στάδιο της Καλλιθέας. Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί 03 Φεβρουαρίου.

Στην χθεσινή αγορά των παραγωγών παραβρέθηκε και ο αγαπημένος νησιώτης και Καλλιθεάτης ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός.

Παρακάτω φωτογραφία μαζί με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης Μανώλη Κωστάκη.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Mητέρα σώζει το κοριτσάκι της από τον θάνατο – Ποια τεχνική χρησιμοποίησε (vid)

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων TEBA/FEAD στον Δήμο Καλλιθέας