in

Mini market στην Καλλιθέα διατηρούσε ο 54χρονος που πέθανε από αναθυμιάσεις

Δραστήριος άνθρωπος και ιδιαιτέρως αγαπητός στη γειτονιά ήταν ο πατέρας, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, βρήκε τραγικό θάνατο πιθανότατα από αναθυμιάσεις, που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.

Ο 54χρονος Σιντφίντα Σιέντ ήταν πρόεδρος του Συλλόγου σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου. Βρίσκονταν με τη γυναίκα του 25 χρόνια στην Ελλάδα και ήταν επιφανείς στην πακιστανική και μουσουλμανική κοινότητα. Διατηρούσαν ένα μίνι μάρκετ επί της Αγαμέμνονος στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε αφήσει όλη τη νύχτα ανοιχτό θερμαντικό σώμα, από το οποίο υπήρξε διαρροή υγραερίου, η οποία προκάλεσε τον θάνατο και των δύο. Το τραγικότερο στην υπόθεση είναι ότι τα άψυχα σώματα βρήκαν τα τρία ανήλικα παιδιά, όταν σηκώθηκαν το πρωί να πάνε σχολείο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν ότι οι σοροί ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Γειτόνισσα του άτυχου ζευγαριού μίλησε στους δημοσιογράφους: «Έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο των δυο ανθρώπων. Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και οι δυο. Πριν τρεις μέρες γύρισαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Πακιστάν γιατί είχαν πάει να δουν τους συγγενείς τους. Κρίμα, γιατί ήταν πολύ αγαπητοί εδώ στη γειτονιά. Το διαμέρισμα ήταν δικό τους γιατί οι άνθρωποι δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, είχαν κατάστημα με ρούχα στην Ομόνοια και έμεναν εδώ πάνω από δέκα χρόνια. Είχαν τρία αγοράκια ανήλικα, τα οποία ήταν πολύ δεμένα με τους γονείς τους. Κρίμα που χάθηκε μια τόσο καλή οικογένεια από τη γειτονιά μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πέντε λάθη που όλοι κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε τα κινητά μας

Δρομέας κλωτσάει σκύλο που πετάχτηκε μπροστά του κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου (vid)