in

Ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο που σώζει ζωές από την Σχολή Οδηγών «Νικολαΐδης» στην Καλλιθέα!

Η Σχολή Οδηγών «Νικολαΐδης» με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προσφέρει σε όλους τους παλιούς και νέους μαθητές της σχολής αλλά και για όλους τους συνδημότες μας, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ, Επιπλέον θα υπάρξουν ομιλίες από τα σώματα ασφαλείας μας, την αστυνομία την τροχαία και την πυροσβεστική. Μια ακόμη πολύ σημαντική στιγμή στην βραδιά θα είναι η ενημέρωση από την σχολή ασφαλούς οδήγησης «Ιαβέρης Rally Academy» με στόχο  την πρόληψη και την αντίδραση των οδηγών σε ένα τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σε ελαφριά και σε σοβαρή κατάσταση.

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη της σχολής «Νικολαΐδης» Γιώργο Νικολαΐδη μας είπε: «Το σεμινάριο διοργανώνεται για να αισθητοποιήσουμε όλους τους οδηγούς… για να μάθουμε όλοι πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε ένα τροχαίο ατύχημα… να γνωρίζουμε όλοι πως πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, σώζοντας μια ζωή… και πως πρέπει να μειώσουμε το ποσοστό να εμπλακούμε σε αυτό. Αφορμή για όλο αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχα πριν από 5 χρόνια, το συμβάν αυτό μου άλλαξε την ζωή για πάντα! Θέλω όλο και περισσότεροι να οδηγοί να αποκτήσουν οδηγική παιδεία… σας περιμένουμε όλους!»

Ένα σεμινάριο που μπορεί να σώσει ζωές… ΕΠΕΛΕΞΕ την υπευθυνότητα, ΜΗΝ μείνεις θεατής!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω των πολύ περιορισμένων θέσεων.

Κλείστε την θέση σας καθημερινά στα τηλέφωνα της σχολής στο 210 95 99 702 / 697 81 25 081 και ώρες 10:00 – 14:00 / 17:00 – 21:00 ή ηλεκτρονικά εδώ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή  23 Φεβρουαρίου στο 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας επί της οδού Αιγέως 41 – 43 (πίσω από τον Σκλαβενίτη – πρώην Ιζόλα) και ώρα 17:00.

0

Λίγα λόγια για την Σχολή Οδηγών «Νικολαΐδης» στην Καλλιθέα

Η Σχολή Οδηγών «Νικολαΐδης» φιλοξενείται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στην καρδιά της Καλλιθέας και εστιάζει αποκλειστικά στην σωστή θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007 όπου η σχολή υποδεχόταν τους μαθητές της στην οδό Ξενοφώντος 55 και Ηλέκτρας όπου και στεγαζόταν επί 9 συναπτά έτη, το 2016 έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα με τη μετεγκατάσταση της σχολής στην οδό Δημοσθένους 120 στην Καλλιθέα σε έναν νέο, υπερσύγχρονο εξοπλισμένο και ευχάριστο χώρο… περισσότερα.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Δημοσθένους 120 & Δαβάκη
Τηλέφωνο: 210 95 99 702 – 697 962 99 04
nikolaidisdrive.gr – FacebookInstagram

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παρέμεινε στην κορυφή η Καλλιθέα

Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: «Δεν θέλω να κάνω μήνυση σε κανέναν» λέει ο πατέρας