in

Ευχαριστήριο μήνυμα Λάζαρου Λασκαρίδη, με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του Δήμου

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες της Καλλιθέας για την αθρόα συμμετοχή τους στις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές εκδηλώσεις του Δήμου απηύθυνε, με την ιδιότητα του αρμόδιου αντιδημάρχου (Πολιτισμού), ο Λάζαρος Λασκαρίδης.

Το μήνυμα του, όπως εμφανίστηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση του κύκλου εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022», ως αρμόδιος αντιδήμαρχος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τις χιλιάδες των κατοίκων της πόλης μας, που τις παρακολούθησαν.

Επί τέσσερις, σχεδόν, μήνες κι έχοντας κάθε μέρα από 1 ως 4 εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, αναπνεύσαμε Πολιτισμό, ζωγραφίσαμε εικόνες, παράξαμε έργο κι οι πολίτες το αγκάλιασαν αυτό, ξεπερνώντας σε συμμετοχή κάθε άλλη χρονιά.

Χωρίς τις Καλλιθεάτισσες και τους Καλλιθεάτες, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Μαζί πορευόμαστε, μαζί δημιουργούμε, μαζί σχεδιάζουμε το αύριο.

Με την Καλλιθέα-πόλη Πολιτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας!

Ήδη, με τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, έχουμε έτοιμες τις δράσεις και τις πνευματικές αναζητήσεις του χειμώνα, τις οποίες θα παρουσιάσουμε σύντομα.

Να είστε όλοι καλά!»

Νέο βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό ξενοδόχου και του γιου της – Ούρλιαζαν για βοήθεια (vid)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του οδοστρώματος στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα