in

Η αντίστροφη μέτρηση για το Kallithea Night Run ξεκίνησε

[dropcap]H[/dropcap] αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 2ου Kallithea Night Run που διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά από τον Φιλαθλητικό Καλλιθέας και υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης και του ΣΕΓΑΣ άρχισε!

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”politistika”]

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στις 9 το βράδυ στην Καλλιθέα με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Τζιτζιφιών τρέχουμε όλοι μαζί αθλητές και δρομείς της πόλης: 2500 μ ή 5000 μ!

Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS International και την IAAF τo Kallithea Night Run, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ UNICEF και μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου της.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης όπου για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες έτρεξαν σε νυχτερινό αγώνα δρόμου στη λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου φέτος οι δηλώσεις συμμετοχές αθλητών κι αθλητριών αλλά και του όλου του κόσμου που θεωρεί πως ανήκει στο δρομικό κίνημα δείχνουν να έχουν ανοδική τάση.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα kallitheanightrun.gr

Σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί το μετάλλιο του αγώνα και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και θα δοθεί επίσης και αριθμός με το όνομα του συμμετέχοντα, ειδικός φακός για τον αγώνα, μπλουζάκι (προαιρετικά) και θα υπάρχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση και κατάταξη για την θέση που έλαβε στη διαδρομή που συμμετείχε.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένα απίστευτα άνετο διαμέρισμα μόλις 46 τμ!

Σάτυρος αυνανιζόταν έξω από νηπιαγωγείο