in

Η Καλλιθέα γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα «Τρίτης Ηλικίας»

[dropcap]T[/dropcap]ην παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας εόρτασε απόψε, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, ο Δήμος Καλλιθέας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου, ο οποίος στάθηκε στον ευρύτερο κοινωνικό ρόλο που επιτελούν σήμερα οι ηλικιωμένοι και στη συνέχεια μίλησε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακού-Πάσχου.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Παρόντες επίσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος» Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ Κορίνα Δαμουλιάνου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» Ανέστης Φωτόπουλος καθώς οι εντεταλμένοι σύμβουλοι των ΚΑΠΗ Βαγγέλης Ανδρεάδης και Ελένη Ζαφειράκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησαν πέντε επιστήμονες του Δήμου (Αγάπη Αμπραμιάν, Βασίλης Καραβασίλης, Βασίλης Καραβίτης, Ιωάννα Ντερτίμη και Ελένη Πετρουλάκη) για ιατρικά θέματα και ακολούθως υπήρξε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συμμετοχή και ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτή η παραμυθένια πόλη είναι η πιο όμορφη της Ευρώπης

Θοδωρής Ψαλιδόπουλος: «Ο Ποντιακός Ελληνισμός ούτε ποτέ κέρδισε, ούτε έχει κάτι να κερδίσει…»