Νέος θεσμός στην Καλλιθέα: «Το Θέατρο της Δευτέρας»
in

«Το θέατρο της Δευτέρας»: Για τον νέο θεσμό που ενθουσιάζει μίλησε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης (vid)

Ο νέος θεσμός «Το θέατρο της Δευτέρας» εγκαινιάστηκε σήμερα με την εξαιρετική παράσταση «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη με τους, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη και πριν καλά καλά ξεκινήσει έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης της Αθήνας και όχι μόνο. Η ωραία αυτή πρωτοβουλία του αντιδήμαρχου Πολιτισμού Λάζαρου Λασκαρίδη, με την συμφωνία του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, επενδύει στη θεατρική εμπειρία και ενθαρρύνει το κοινό να ανακαλύψει μια τέχνη μαγική που έχει τη δύναμη σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η δημόσια τηλεόραση θέλησε σήμερα να προβάλει τον νέο αυτό θεσμό που έχει ενθουσιάσει τους Καλλιθέατες και έχει κάνει άλλους δήμους πραγματικά να ζηλέψουν. Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή “Από τις Έξι” οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Για μας το θέατρο είναι η πεμπτουσία του Πολιτισμού και για το λόγο αυτό μεριμνήσαμε το υψηλής πνευματικής αξίας προϊόν να φτάσει δωρεάν στους δημότες μας. Με τον τρόπο αυτό, σε μια εποχή παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, ο Δήμος Καλλιθέας θωρακίζει τους πολίτες, στα επίπεδα της Τέχνης και του Πολιτισμού».


Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι ο Λάζαρος Λασκαρίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Δημοσκοπήσεις” στο Attica TV με παρουσιαστή τον Γιώργο Λαιμό. όπου εκεί αναφέρθηκε εκτενέστερα στον νέο θεσμό και ανακοίνωσε τα νέα πολιτιστικά δρώμενα που έπονται στην Καλλιθέα.

Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 20.30 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κρέμου 123 και Φιλαρέτου.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 210 9570001 τις καθημερινές από τις 9.00 το πρωί ως τις 15.00 το απόγευμα.

[su_highlight background=”#fa714a” color=”#ffffff”] ΠΡΟΣΟΧΗ απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις είναι να έχετε κλείσει τηλεφωνικά την θέση σας στο 210 9570001. [/su_highlight]

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα παραστάσεων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

«Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν 4 λέξεις για την Αγάπη» – Αμερικανικό σποτ συγκινεί (vid)

θερμή η προσέλευση των δημοτών, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα αλλάζει»