in

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας της παράταξης του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου! (pics)

Πρωτοφανής η προσέλευση του κόσμου στην σημερινή εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.

Το Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας γέμισε ασφυκτικά με τον κόσμο να μην χωρά… δεκάδες τα άτομα που στεκόντουσαν στους διαδρόμους, με την γνωστή ηθοποιό κ. Μαίρη Βιδάλη που έκανε και την έναρξη της εκδήλωσης να κάνει έκλυση να μην εισέρχεται άλλος κόσμος στο εσωτερικό του θεάτρου, η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στο φουαγιέ όπως και εξωτερικά του θεάτρου, στις οδούς Κρέμου και Φιλαρέτου να έχει σταματήσει η διέλευση των οχημάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Γενικός Διευθυντής ΝΔ κος Νικόλαος Παπαθανάσης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενωμένοι Για Την Καλλιθέα» Παναγιώτης Κοττέας, ο Πρόεδρος Ι.Ο.Π. ΔΕΗ Αριστοτέλης Ρούσσης, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ηλίας Κακουλίδης, Δημήτρης Καψιώτης, Γεώργιος Καρβούνης, Θανάσης Παπαρούπας και Κωνσταντίνος Τσιτίνης. Τα βλέμματα των παρευρισκομένων απέσπασε άλλη μια διακεκριμένη Καλλιθεάτισσα ηθοποιός η κ. Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου. Επίσης συμμετείχαν Πρόεδροι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Tροχαίο με δύο νεκρούς στην Ποσειδώνος (vid)

Οι ήρωες της καθαριότητας του δήμου Καλλιθέας (vid)