in

Μεσογειακό φεστιβάλ Καλλιθέας 2018 – Από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου

[dropcap]M[/dropcap]ε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του 3ου Μεσογειακού Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας. Ένα Φεστιβάλ, πλούσιο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Το 3ο Μεσογειακό Φεστιβάλ που φέτος είναι αφιερωμένο στην Γαλλία, φιλοδοξεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να αγκαλιάσει κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης και να μας ψυχαγωγήσει. Εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο της ιστορίας, της όπερας, του τραγουδιού, του θεάτρου, του κινηματογράφου, του χορού, της ζωγραφικής, του διαλογισμού και της γαστρονομίας θα μας κρατήσει συντροφιά τα βράδια του Σεπτεμβρίου στις γειτονιές και το κέντρο της Καλλιθέας αλλά και στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ένα πλούσιο λοιπόν πρόγραμμα και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμβολή τους, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, καθώς και τα Υπουργεία Τουρισμού και Πολιτισμού και το Γαλλικό Ινστιτούτο για τις αιγίδες του.

Οι εκδηλώσεις του του 3ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας έχουν ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς #EuropeForCulture.

 

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Καμία αλλαγή στο υπαίθριο πάρκινγκ της Καλλιθέας – Ανησυχία των κατοίκων από τις επεκτεινόμενες ρωγμές

Αυτός ο νεαρός είναι νεκρός και η φωτογραφία είναι από την κηδεία του (vid)