in

Πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι στην Καλλιθέα

Πλούσιο και αυτό το καλοκαίρι στον Δήμο Καλλιθέας…

[su_quote]Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι είναι πλέον, μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ένας καταξιωμένος θεσμός για την Καλλιθέα. Πρωταγωνιστές, και αυτή την χρονιά είναι οι τοπικοί φορείς πολιτισμού που μεταλαμπαδεύουν την ιστορική μας παράδοση. Μέσω του πολιτιστικού αυτού προγράμματος, ενισχύουμε τη σημαντική πολιτιστική μας παράδοση παίρνοντας στοιχεία από τη λαϊκή μουσική ιστορία των προσφύγων της ανατολής μέχρι τα ρεμπέτικα. -Μέσα από το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019 και με το σύνθημα Πολιτισμός σημαίνει ελευθερία, δίνουμε την ευκαιρία για την ανάδειξη και την αξιοποίηση της πολιτιστικής μας δραστηριότητας, αλλά και επιλογές πολιτισμού και ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας που κάθε χρόνο αγκαλιάζουν με την συμμετοχή τους τις εκδηλώσεις μας. Καλό Καλοκαίρι!

Δημήτρης Κάρναβος
Δήμαρχος Καλλιθέας [/su_quote]

[su_quote]Το Πολιτιστικό καλοκαίρι ξεκινά για ακόμη μία χρονιά στην πόλη μας. Μουσικά σχήματα, τα τμήματα ερασιτεχνικής δημιουργίας του Δήμου μας, το Θεατρικό Εργαστήρι, το Ρεμπέτικο Τριήμερο, οι πολιτιστικοί σύλλογοι με τις εκδηλώσεις τους, η Δημοτική Φιλαρμονική, το παραδοσιακό κουκλοθέατρο αλλά και οι παραστάσεις του Καραγκιόζη, θα μας ψυχαγωγήσουν υπηρετώντας τον ποιοτικό πολιτισμό που τόσο ανάγκη έχουμε ως χώρα. Πιστοί λοιπόν, ξανά στο ραντεβού μας και αυτό το καλοκαίρι.

Μανώλης Κωστάκης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης [/su_quote]

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:

  • ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΚΑΛΥΨΩ»– Γρ. Λαμπράκη 9 & Καλυψούς
  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ -Λασκαρίδου 120
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Κρέμου 123 & Φιλαρέτου
  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης
  • ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – Ματζαγριωτάκη 76
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» – Μεγίστης 18-20
  • ΘΕΑΤΡΟ ΙΖΟΛΑ – Αιγέως & Αγησιλάου (εντός χώρου 1ου Γυμνασίου – Λυκείου)

Η εφαρμογή του Δήμου Καλλιθέας είναι διαθέσιμη στο iOS και στο Android και μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store και από το Google Play

Πληροφορίες: 210 9570001 – 210 9589598

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

19χρονος ήρωας: «Η καρδιά μου είχε μία τεράστια τρύπα, έζησα από θαύμα» (vid)

Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε και το άψυχο σώμα της 6χρονης Siera