in

Πολύς κόσμος παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γιδάκου

Πολύς ο κόσμος που παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου του Γιώργου και Νίκου Γιδάκου Spartan Warriors.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δ. Καρναβος, η αρχηγός της δημοτικής παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» Β. Μαργαρίτη και αρκετοί δημοτικού σύμβουλοι. Από τον χώρο του αθλητισμού ο προπονητής πυγμαχίας και πρώην εθνικός προπονητής Λ. Λειβαδης, ο δάσκαλος καράτε Δ. Τσακατανης, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες καράτε Θ. Δουγενη και Β. Μπουλουμπαση. Και τέλος από την Ελληνική Ομοσπονδία καράτε ο επίτιμος πρόεδρος και μέλος της ΕΟΕ Γ. Γερολυμπος, η πρόεδρος Ε. Ποντιδα και ο διευθυντής αθλήματος Κ. Γκάζι.

Ο Νίκος Γιδάκος θέλησε να ευχαριστήσει δυο ανθρώπους που όπως έγραψε είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και τον στηρίζουν ο κάθε ένας με τον τρόπο του, αυτοί είναι η μητέρα του Β.Γιδακου και ο αντιπρόεδρος του σωματείου Κ. Δημητριάδη υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας.

Στην μητέρα του μάλιστα ευχήθηκε και καλή επιτυχία καθώς κατεβαίνει στις ερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

Μητροπολίτης Νικηφόρος: Κυκλοφορεί σεμνά και ταπεινά με λιμουζίνα αξίας 300.000 ευρώ

Τον υποψήφιο Δήμαρχο της παρουσιάζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας