in

Τι προβάλλουν, με ελεύθερη είσοδο, σήμερα και αύριο τα δύο θερινά δημοτικά Σινέ της Καλλιθέας

Απόψε Τετάρτη επαναλαμβάνεται η ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel

Δύο ακόμα ταινίες που σημειώνουν τη δική τους διαδρομή στο κινηματογραφικό στερέωμα, προβάλλουν –με ελεύθερη είσοδο- σήμερα και αύριο (Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Ιουνίου) οι δύο θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου Καλλιθέας:  Στις 9 μ.μ. το «Σινέ Θερινόν» (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) και στις 10.30 μ.μ. το νέο «Σινέ Τζιτζιφιές» (Ηρακλέους και Αχιλλέως).

Απόψε Τετάρτη επαναλαμβάνεται η ταινία του Γούντι Άλεν «Wonder Wheel, παραγωγής 2017, με τους Κέιτ Γουίνσλετ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέιμς Μπελούσι και Τζούνο Τεμπλ.

Ο Γούντι Άλεν στο «Wonder Wheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.

Αύριο Πέμπτη, προβάλλεται το γουέστερν, παραγωγής 1994,  Γουάιτ Ερπ (Wyatt Erp),  σε σκηνοθεσία Λόρενς Κάνστναν και τους Κέβιν Κόστνερ, Ντένις Κουέιντ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και Τζιν Χάκμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πρόκειται για μια ταινία που ξετυλίγει την ιστορία του μάρσαλ Γουάιτ Ερπ, μυθικής μορφής της Αγριας Δύσης, αλλά και αντιφατικής προσωπικότητας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μια κινηματογραφική πανδαισία από τις 22/06 ως τις 30/08 στο «Σινέ Θερινόν» και «Σινέ Τζιτζιφιές»

Ο «ερυθρόλευκος» είχε βάλει τα πράσινα – και το μετάνιωσε