Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει τον Vassilikos
in

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει τον Vassilikos

[dropcap]T[/dropcap]η Δευτέρα 15 Απριλίου στις 20.30 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρουσιάζει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τον Vassilikos σε μία από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του.

Ο Vassilikos, συνθέτης, τραγουδιστής και στιχουργός των Raining Pleasure,  θα παρουσιάσει ένα μοναδικό live, με πρωταγωνιστή το νέο του άλμπουμ Amazing Grey, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”politistika”]

Μετά από το χρυσό Vintage, στο οποίο προσέγγισε, με τη δική του οπτική, κομμάτια διαχρονικά, μεταμορφώνοντάς τα, και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday με διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, ο Vassilikos επιστρέφει με πρωτότυπο υλικό, για πρώτη φορά από την εποχή των Raining Pleasure.

Επηρεασμένος, όπως πάντα, από τα ‘60s, αλλά και με πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, διατηρεί την κιθάρα πρωταγωνιστή της μουσικής του, αλλά με πολύ πιο έντονη την παρουσία των συνθεσάιζερ.

Την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ θα πλαισιώσουν αγαπημένα τραγούδια τόσο από το Vintage, όσο και από την εποχή των Raining Pleasure.

Vassilikos, φωνή / κιθάρα / μπάσο

Σωτήρης Ντούβας, τύμπανα

Κώστας Παντέλης, ηλεκτρική κιθάρα

Βαγγέλης Στεφανόπουλος, πλήκτρα

Κωστής Χριστοδούλου, πλήκτρα

Παράλληλα με τον βασικό κορμό δράσεων και εκδηλώσεων που συνεχίζουν να προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του οργανισμού και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Τιμή εισιτηρίου: €10. Μειωμένα εισιτήρια των €5 δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (εκδοτήρια ΕΛΣ), καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Δήμος Καλλιθέας στηρίζει τον Μαραθώνιο του «No Finish Line Athens»

Ένα «έξυπνο» παγκάκι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος!

Ένα «έξυπνο» παγκάκι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για να φορτίζεις το κινητό σου!