in

Ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας

[dropcap]H[/dropcap] ΜΚΟ WIN Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του ψυχοεκπαιδευτικού προγράμματος «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα Πρόληψης, Θεραπείας και Ενδυνάμωσης Γυναικών κάθε ηλικίας, αντιμέτωπες με κάθε πιθανής μορφής βίας. Το πρόγραμμα αποτελείται από δεκαπέντε αυτοτελή θεματικές ενότητες που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία τα συναισθήματα αλλά και την ανάπτυξη προσωπικότητας. Πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα και έχει τη μορφή δύορων σεμιναρίων.

Ημερομηνία έναρξης: 23/10/2017
Ώρες: 18.00-20.00
Τοποθεσία: Αίθουσα Δ’ ΚΑΠΗ Καλλιθέας (Ιφιγενείας 44)
Υπευθ. Διδάσκουσα: Ελένη Στρομπούλα M.Sc., Ψυχολόγος – Οικ. Σύμβουλος

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής: 210-8996636 & info@winhellas.gr

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”ellada”]

Λίγα λόγια για την W.I.N. HELLAS

Σκοπός της W.I.N. HELLAS είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για τη θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής “κακοποίηση”, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Με τη βοήθεια ψυχολόγων, ψυχοθεραπευτών και ειδικευμένων ομιλητών, παρέχει κάθε αναγκαία ψυχολογική και ηθική υποστήριξη στις γυναίκες που υποφέρουν και έχουν διαμορφώσει ένα “σπασμένο” (κακοποιημένο) συναισθηματικό σύστημα και τρόπο ζωής.

Παρέχει πληροφορίες, οδηγίες και συμβουλευτική υποστήριξη, μέσω ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, που ονομάζεται “Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου”.

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες, παρέχοντας νομική καθοδήγηση και φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΚΠΟΙΖΩ: «To Δημόσιο κάνει παράνομα κατασχέσεις από κοινούς λογαριασμούς μισθωτών και συνταξιούχων»

Ενημέρωση για το «Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2» και την «Κολπική Μαρμαρυγή»