in

Στην Καλλιθέα η πρώτη Σχολή Οδηγών στην Ελλάδα που διαθέτει προσομοιωτή οδήγησης

Η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, περιλαμβάνοντας και οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης και επικινδυνότητας

Η πρώτη Σχολή Οδηγών στην Ελλάδα που διαθέτει προσομοιωτή οδήγησης και σας κάνει δώρο 10 μαθήματα, με κάθε εγγραφή για δίπλωμα αυτοκινήτου, για να γίνετε εσείς, πιο γρήγορα, καλύτεροι, αποτελεσματικότεροι και πιο ασφαλείς οδηγοί.

Βγάλτε γρήγορα και εύκολα το δίπλωμα σας, η πληρωμή μπορεί να γίνει και με την πιστωτική σας κάρτα, βάζοντας μέχρι & 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας στο nikolaidisdrive.gr.

Η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, περιλαμβάνοντας και οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης και επικινδυνότητας (πάντα όμως υπό την επιτήρηση του έμπειρου δασκάλου).

Παρκάρισμα σε ανήφορο και κατήφορο, οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, σε επαρχιακή στροφή και φρενάρισμα πανικού σε πραγματικές συνθήκες είναι μερικά από τα πράγματα που θα μάθετε στη σχολή μας! Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες! Θα μας βρείτε στη διεύθυνση Δημοσθένους 120 και Δαβάκη, στην Καλλιθέα. Έξω από την σχολή μας κάνει στάση το 910 που ξεκινάει από Στάση μετρό Συγγρού ΦΙΞ.

Η πρόσβαση είναι πανεύκολη απ’ όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Η εκπαίδευση μπορεί να γίνει στα Αγγλικά και στα Ρωσικά, χωρίς μεταφραστή.

Σας περιμένουμε!

Τηλέφωνο: 210 95 99 702 – 697 962 99 04  / Βρείτε μας στο nikolaidisdrive.gr και στο FACEBOOK
Δημοσθένους 120 & Δαβάκη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δυο μετάλλια για την Καλλιθεάτισσα Εμμανουέλα Ιωακειμίδου στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες

Πλήγμα με Ταμπάκη στην Καλλιθέα – Ξεκίνησε ατομικό ο Βαλμάς