in

Κάντε έγγραφη μέχρι το τέλος του χρόνου για δίπλωμα αυτοκινήτου και κερδίστε μεγάλη έκπτωση!

Η «Σχολή Οδηγών Νικολαΐδης» προσφέρει σε όσους προλάβουν να κάνουν την έγγραφη τους μέχρι το τέλος του χρόνου μια μεγάλη έκπτωση στα διπλώματα αυτοκινήτου. Σημαντικό είναι ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να αρχίσετε να παρακολουθείτε αμέσως τα μαθήματα για να επωφεληθείτε της προσφοράς, αρκεί μόνο να κάνετε την έγγραφη σας μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά που τρέχει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της σχολής στο 210 95 99 702 και  697 962 9904 ή να συμπληρώσετε την φόρμα με θέμα “ΠΡΟΣΦΟΡΑ”.

Λίγα λόγια για την Σχολή Οδηγών Νικολαΐδης:

Η σχολή δημιουργήθηκε το 2007 και φιλοξενείται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στην καρδιά της Καλλιθέας και εστιάζει αποκλειστικά στην σωστή θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών όπως τρίωρο μάθημα εκτός Αθηνών, εκπαίδευση υπό όλες τις καιρικές συνθήκες, οδήγηση σε ώρες αιχμής στο κέντρο της Αθήνας και πολλά ακόμα.

Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης οδηγών με 3D Προσομοιωτή και VR Γυαλιά, το οποίο περιέχει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την εκπαίδευση αρχαρίων αλλά και πιο προχωρημένων οδηγών με πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλούς συνδυασμούς δυσκολιών για καλύτερη εκπαίδευση…

Περισσότερα για την σχολή οδηγών μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης nikolaidisdrive.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: «Τα γυρίζει» ο δράστης – Αρνείται τώρα ότι βίασε τη βιολόγο

Νέες θέσεις εργασίας στην Καλλιθέα