in

Φυσικοθεραπεία στην Καλλιθέα σε ένα υπερσύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητικών Κακώσεων της φυσικοθεραπεύτριας Όλγας Χαραλαμπίδου, εδρεύει στην Καλλιθέα, είναι άρτια εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως για θεραπεία με κρουστικά κύματα αλλά και θεραπεία με αντιστατική και χωρητική ραδιοσυχνότητα υψηλής ισχύος για άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Καλλιθέας

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Καλλιθέας είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικοθεραπεία στους ασθενείς του, τα προγράμματα αποκατάστασης πραγματοποιούνται σε ατομικούς χώρους θεραπείας για την άνεση των ασθενών, διαθέτει επίσης υπερσύγχρονο θεραπευτικό γυμναστήριο το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για την αποθεραπεία σας. Ο εξοπλισμός αποτελείται από μηχανήματα υψηλής και τελευταίας τεχνολογίας με στόχο η αποκατάσταση σας να γίνει όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα και γρηγορότερα.

Θεραπεία με Κρουστικά Κύματα (EMS Shockwave) στην Καλλιθέα

Ο κρουστικός υπέρηχος (κρουστικά κύματα) είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας με σύγχρονο σχεδιασμό και έχει φέρει την επανάσταση στην αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων.

Η θεραπεία με κρουστικά κύματα είναι μια μη επεμβατική τεχνική η οποία γίνεται χωρίς την χρήση αναισθητικών ή φαρμάκων και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις μας πάνω στην εφαρμογή του, φέρει άμεσα και εξαιρετικά αποτελέσματα στα μυοσκελετικά προβλήματα, με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Οι μέχρι τώρα στατιστικές μετά-αναλύσεις των αποτελεσμάτων της μεθόδου αυτής αναδεικνύουν ότι η θεραπεία μέσω κρουστικών κυμάτων παρέχει βελτιωμένη παροχή αίματος στην περιοχή του πόνου και επίσης είναι, ίσως, η μοναδική μέθοδος που με την εφαρμογή της ως μονοθεραπεία (δηλαδή μόνο με ωστικά κύματα – ESWT) δίνει τέτοια αποτελέσματα σε μυοσκελετικές παθήσεις.

Άμεση ανακούφιση από τον πόνο ήδη από την 1η συνεδρία με Tecar Therapy

To Tecar Therapy θεραπεία με αντιστατική και χωρητική ραδιοσυχνότητα υψηλής ισχύος είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιείται μόνο σε εξειδικευμένα κέντρα Φυσικοθεραπείας τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια συνδυαστική μορφή θεραπείας, που προσφέρει άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Αυτή η νέα μη επεμβατική τεχνική, επιταχύνει τις φυσιολογικές διαδικασίες του μεταβολισμού των κυττάρων, μεταφέροντας βιοσυμβατή ενέργεια χωρίς ακτινοβολία και προκαλεί άμεση ανακούφιση από τον πόνο ήδη από την 1η συνεδρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων της θεραπείας μεγάλο και σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή εφαρμογή του ειδικευμένου φυσικοθεραπευτή καθώς δεν είναι ένα μηχάνημα το οποίο δρα από μόνο του “παθητικά”, αλλά χρειάζεται η συνεχής παρουσία και η ακριβής εφαρμογή εκ μέρους του φυσικοθεραπευτή.


Τηλέφωνο: 210 9576020
Site: physiotherapycenter.gr
Social media: Facebook
Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 1, Καλλιθέα

Φόρμα επικοινωνίας Κέντρου Φυσικοθεραπείας Καλλιθέας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δωρεάν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στον Δήμο Καλλιθέας – Άρχισαν οι εγγραφες

Ξανά στην κορυφή η Καλλιθέα αλλά με παρέα!