in

Βαριά ήττα Καλλιθέας από την Παναχαΐκή (vid)

Δεύτερη σερί νίκη για την Παναχαϊκή που πέρασε νικηφόρα από το Ελ Πάσο και πρώτη ήττα για την Καλλιθέα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έπειτα από ένα πρώτο δεκάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο στο ματς, προηγήθηκε στο σκορ στο 21΄ με προβολή του Μωραϊτη.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Από το σημείο εκείνο και μετά η Παναχαϊκή κατάφερε, να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ της αποτέλεσμα, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε το ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ η Παναχαϊκή κατάφερε, να ζευγαρώσει τα τέρματα της με κεφαλιά του Αποστολόπουλου. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 49′ το σουτ του Πολίμου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κορωνάκη.

Στο 60′ η Καλλιθέα έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Ξόμπλιου αποκρούστηκε αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία από τον Βρονταρά. Στο 61΄η Παναχαϊκή έμεινε, με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπουτζίκου με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο στο 80′ ο Αποστολόπουλος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Παπαγγελής, Κάτσικας (63′ Γκέτσι), Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Χοτζάλι, Πάμπλο Βινίσιους (55′ Σμυρλής), Μάκο (46′ Μήλιος), Ξόμπλιος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο (38′ Αργυρόπουλος – 64′ Φουρλάνος), Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης, Μπιτσάκος (26′ Μπουτζίκος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης

Ο Μαρσέλο Τροϊζι στάθηκε στα λάθη των παικτών της Καλλιθέας.

Τα λάθη των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας οδήγησαν μοιραία στην ήττα (3-0) της ομάδας του Ελ Πάσο από την Παναχαϊκή.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα παραβρέθηκε το FL News και μας μεταφέρει όσα δήλωσε ο προπονητής της Καλλιθέας Μαρσέλο Τροϊζι:

«Από τρία λάθη δεχθήκαμε τα γκολ. Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας και από δικά μας λάθη δεχθήκαμε τρία τέρματα. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα, έχουμε τον Άρη, είμαστε στην αρχή ακόμη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω». 

Τι έφταιξε που παρά την κατοχή η Καλλιθέα δεν έφτασε στην περιοχή και δεν απείλησε: «Η ομάδα στην αρχή έπαιζε καλά, αλλά αν τρώμε γκολ από λάθος, τότε αλλάζουν όλα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αλλάζει ο τρόπος που θα πληρώνουμε στα διόδια

Σάλος στην Κρήτη με «ροζ» βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν μαθητές