in

Το 3/3 η Καλλιθέα και κορυφή!

Στην 3η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, τον Ερμή Κορυδαλλού, όπου και επικράτησε με σκορ 4-0.

Η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα και έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ ιδιαίτερα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ λεπτό ο Μακρυγιάννης, ύστερα από ατομική ενέργεια, ντρίμπλαρε αμυντικό του Ερμή Κορυδαλλού και μόλις βρήκε ελεύθερο πεδίο σούταρε μέσα από τη περιοχή.

Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Κρητικός στο 44′ λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έδιωξαν οι παίκτες του Ερμή Κορυδαλλού και με σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ πέτυχε με δυνατό σούτ μέσα στη ο Μαρουκάκης στο 54΄ λεπτό.

Το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Στούπης στο 86΄ λεπτό, όπου με ατομική ενέργεια σε αντεπίθεση πέρασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με σουτ από διαγώνια θέση στη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η Καλλιθέα παρατάχθηκε ως εξής: (προπονητής Νίκος Παντέλης) Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (67΄Μουρελάτος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας (79΄Καλημέρης), Βασιλειάδης, Μακρυγιάννης (73΄ Γκρόσιος) και Μαρουκάκης (88΄ Αγάθης).

Ο Ερμής Κορυδαλλού παρατάχθηκε ως εξής: Μπότος, Μικρούλης, Αντωνίου, Καλιακούδας, Λαζάκης, Καραγιάννης (62΄Λαγκαδίτης), Τζανιδάκης, Κιούκου (46΄Θεοδωρόπουλος), Τσαουρδάς (46΄ Σκόνδρας), Βύρης και Νταλάκος (80΄ Μακαρωνάς).

Περισσότερα για την ομάδα μας στο gskallithea.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Χαμός με το βίντεο της ρατσιστικής επίθεσης Κυπρίων κατά Ρωσίδας (vid)

Ενημερωτικές ομιλίες για την γρίπη και το αντιγριπικό εμβόλιο στην Καλλιθέα