in

«Άλωσε» το «Ελ Πάσο» o ΟΦΗ

[dropcap]A[/dropcap]λλη μια ήττα για την Καλλιθέα, με τους Κρητικούς να κερδίζουν άνετα μέσα στο «Ελ Πάσο» με 1-3, σε μία αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της φετινής Football League.

Διαφήμισε την επιχείρηση σου στο Kallitheacity.gr – Εύκολα, Στοχευμένα, Οικονομικά

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά καλά το παιχνίδι, όμως η Καλλιθέα ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει πρώτη στο σκορ, με τον Συριόπουλο στο 2′ να κάνει το 1-0. Η ισοφάριση όμως δεν άργησε να έρθει από τον ΟΦΗ, με τον συνήθη ύποπτο Δημήτρη Μάνο να κάνει το 1-1 για τους Κρητικούς. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε, μάλιστα, στο 43′ να «γυρίσει» το παιχνίδι, με τον Θανάση Ντίνα να νικάει με απευθείας φάουλ τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας για το 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες για να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά, κυρίως με τον Δημήτρη Μάνο, με την Καλλιθέα να έχει κι εκείνη τις στιγμές της για να κάνει τη ζημιά στους Κρητικούς. Ο Ντίνας στο 82′ ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3 για τον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε τη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (αύριο το «ντέρμπι κορυφής» μεταξύ Παναχαϊκής και Άρη).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νεκρός άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα

Νέα επίθεση με μαχαίρι σε νεαρό στην Καλλιθέα