in

Έδωσαν τα χέρια Τσώνης και Καλλιθέα

[dropcap]T[/dropcap]ην υλοποίηση του ρόστερ της συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς η Καλλιθέα, ενόψει και του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι», μετά και τις ανανεώσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών αλλά και τις ποιοτικές προσθήκες στις οποίες έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής, έδωσαν τα χέρια και με τον Τρύφωνα Τσώνη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 27χρονος σέντερ μπακ που την περσινή σεζόν επέστρεψε στην ιστορική ομάδα, έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της Καλλιθέας, ώστε οι δύο πλευρές να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Τσώνης που μετράει αρκετές συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές στο σύνολο του Νίκου Παντέλη, ενώ επίσης έχει περάσματα από ΦωστήραΑΟ Χαϊδαρίου και Ασπρόπυργο. Όπως προείπαμε οι δύο πλευρές ούσες απόλυτα ικανοποιημένες από την συνεργασία τους, έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απομένει, είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση.

Πηγή: fosonline.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Λειτουργία του νέου δημοτικού γυμναστηρίου με αίθουσα ενδυνάμωσης

Έρχεται ο «Αντίνοος» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη (vid)