in

Ήττα για τα «δεύτερα» της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο

[dropcap]H[/dropcap]ττημένα από το Έλ Πάσο έφυγαν το απόγευμα της Κυριακής τα «δεύτερα» της Καλλιθέας. Η τοπική ομάδα έχοντας στη σύνθεσή της πολλούς αναπληρωματικούς αλλά και παιδιά από την Κ19 του συλλόγου, έχασε με 2-1 από την Τριγλία Ραφήνας, η οποία κι αυτή τη σεζόν θ’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο με τον Ντάφλα στο 32’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπιμάι στο 43’ και δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Λημνιός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Για την Καλλιθέα ξεκίνησαν οι Κορωνάκης, Βασιλείου, Μήλιος, Λίπι, Παπαγγελής, Μπιμάι, Παναγιωτίδης, Βινίσιους, Γκέτσι, Μάκο, Ξόμπλιος ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Κερασίδης, Ο. Γαρδικιώτης, Α. Γαρδικιώτης, Ζεζάι, Μαραθωνίτης, Τζεμίλι και Κόττας.

Το «παρών» στην αναμέτρηση έδωσαν ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Ανδρεάδης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρος Ερμείδης καθώς και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν προπονητής Γιώργος Κοκολάκης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένα iPhone από… χρυσάφι!

Λύση για τον ΠΑΟ η Γ’ Εθνική