in

«Ανεβαίνει» η Καλλιθέα μας

[dropcap]M[/dropcap]ε γκολ των Ταμπάκη, Συριόπουλου η Καλλιθέα επικράτησε 2-1 του Ηλυσιακού στο «Ελ Πάσο».

«Αποκαλυπτήρια για την Καλλιθέα» όπως αναφέρει το footballleaguenews.gr . Η ομάδα της πόλης μας έδωσε την Κυριακή (10/09) το πρώτο τεστ στην έδρα της απέναντι  στον Ηλυσιακό και επικράτησε 2-1 με γκολ των Βασίλη Ταμπάκη (55′), Στάθη Συριόπουλου (89′). Ο πρώτος, μάλιστα, είχε και δοκάρι στο 36′. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κονδύλη στο 85′.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”latest” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”athlitika”]

Ο Συριόπουλος στο 22′ υποχρέωσε τον Σηφάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 29′ ο Ταμπάκης με σουτ έπειτα από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ και στο 36′ από σέντρα του Κάτσικα ο ίδιος με κεφαλιά είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Ζωγράφου απείλησε με τον Τριανταφύλλου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και το 1-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 55′. Ο Ταμπάκης μπήκε στη φάση σε ένα λάθος γύρισμα στην άμυνα του Ηλυσιακού, πήρε την μπάλα από τον Κοντοπίδη και σε κενό τέρμα την έστειλε με σουτ στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 85′, όταν ο Ρενάτο έβγαλε ασίστ στον Κονδύλη και αυτός ευστόχησε στο τετ α τετ. Εν τέλει το 2-1 διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ ο Συριόπουλος στο 89′.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Γκράφιτι 5,5 μέτρων στην Πάτρα για την Μαρία Κάλλας

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης στα σχολεία της Καλλιθέας