in

Βελτιωμένη η Καλλιθέα απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης

[dropcap]B[/dropcap]ελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Αχαρναϊκό έδειξε η Καλλιθέα στη φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής (06/10). Οι «κυανόλευκοι» υποδέχτηκαν τον Απόλλωνα Σμύρνης και παρότι ηττήθηκαν 2-1, ικανοποίησαν σε γενικές γραμμές με την απόδοσή τους 15 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”athlitika”]

Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Κιταμπαλά, ενώ στο 40′ είχαν δοκάρι σε σουτ του Κονέ. Το 0-2 έγινε στο 48′ από σέντρα του Μάατσι και κεφαλιά του Σιατραβάνη. Ένα λεπτό αργότερα ο Ξόμπλιος έφυγε στην κόντρα και νίκησε με σουτ τον Ταΐρη, διαμορφώνοντας το 1-2.

Η καλύτερη αφράτη pizza είναι στην Καλλιθέα… δοκιμάστε την!

Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) με βοηθούς τους Κορτέση (Αθηνών), Καραθανάση (Αν. Αττικής)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Μακό, Χοτζάλι, Ταλέντο, Ξόμπλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βορύλλας, Ζεζάι, Παναγιωτίδης, Μήλιος, Τουρούκης, Κερασίδης, Βινίσιους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπιζιμίν, Χουάρες, Βαλλιάνος, Παπάζογλου, Μενδρινός, Κονέ, Κιταμπαλά, Μάατσεν, Μαατσί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Κύργιας, Βαφέας, Μπάμπιαρζ, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Καστιγιέχος, Αλμπάνης, Κούρος, Κοντοές, Κατσάρας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αξίζει να διαβάσετε το προφητικό άρθρο του Alex Jones το 2010 για την Ελλάδα! (vids)

Η Καλλιθεάτισσα Εμμανουέλα Ιωακειμίδου συμμετέχει στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες!