in

Δεν σταματάει πουθενά η Καλλιθέα!

[dropcap]O[/dropcap]ύτε η Θύελλα Καμαρίου μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις της Καλλιθέας που δείχνει διατεθειμένη να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη καθάρισε στο ντέρμπι του 5ου ομίλου αφού επικράτησε με 1-0 και αποσπάστηκε με 4 βαθμούς από την κορυφή.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι καθώς πατούν καλύτερα στο γήπεδο και έχοντας σημαντικές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με κυριότερη εκείνη του Μαρουκάκη στο 13′ όταν η λόμπα του βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδριόλα.

Στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0-1 στο 44′ με το πλασέ του Καραλή μετά τη σέντρα του Ηλιόπουλου να καταλήγει αργά στην αγκαλιά του Λαδά.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησα με γκολ από τα αποδυτήρια αφού στο 55′ ο Στούπης έδωσε στο Μαρουκάκη και ο αρχηγός της Καλλιθέας με σουτ έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους κυανόλευκους που πίεσαν για να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο Βαγγέλης Χαντές έκανε τις διορθωτικές κινήσεις περνώντας στο ματς τους Μπουσάι και Φύτρο.

Μετά το 1-0 η Θύελλα προσπάθησε να βρει τρόπος να πετύχει κάποιο γκολ όμως δεν τα κατάφερε με την Καλλιθέα να βγαίνει πολλές φορές στην κόντρα και να μην μπορεί να τελειώσει το ματς. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλος με την Θύελλα να γνωρίζει την πρώτη της ήττα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Νίκος Παντέλης) Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κωστας, Ντρούγκας (78′ Μουρελάτος), Καλτσάς, Μαρουκάκης (91′ Βασιλειάδης), Στούπης, Μακρυγιάννης.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: (Βαγγέλης Χαντές) Ανδριόλας, Γελαδάρης (88′ Νίκα), Γεωργιάδης (63′ Μπουσάι), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Τουγουντζόγλου (34′ λ.τρ. Μαλάι), Ζέλο, Σιμτσής (63′ Φύτρος), Αργυρίου, Καραλής, Ηλιόπουλος.

Πηγή: stoplekto.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Μετανάστες τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Σάμο

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. έξω από το σπίτι του Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα