in

Διαμαρτυρία της Καλλιθέας για το πρώτο γκολ του ΟΦΗ

[dropcap]H[/dropcap] Καλλιθέα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Γιάννη Τζιβίλογλου.

Ηττημένη με 2-1 επέστρεψε από την Κρήτη η αποστολή της Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι μπορεί να διαμαρτυρήθηκαν για τρία γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, όμως παράπονα έχει και η Καλλιθέα.

Ο βοηθός προπονητή της Καλλιθέας, Γιάννης Τζιβίλογλου εκπροσώπησε την αθηναϊκή ομάδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (2-1) από τον ΟΦΗ. Εξέφρασε, πάντως, παράπονα για τη διαιτησία και είπε:

«Όπως το περιμέναμε, μας πίεσε ο ΟΦΗ από το ξεκίνημα. Τελικά χωρίς ευκαιρία δεχθήκαμε γκολ σε ένα καίριο σημείο του ματς. Στο δεύτερο είδαμε μία άλλη εικόνα και εκεί που πιέζαμε έγινε το 2-0. Το ματς είχε αρκετές επίμαχες φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει».

Ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά στο FL News:

«Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και δεν χρειάζεται ποτέ τη βοήθεια της διαιτησίας. Κέρδισε καθαρά, αλλά διαμαρτυρόμαστε ότι το πρώτο γκολ είναι οφσάιντ, ενώ σωστά δεν δίνεται λίγο αργότερα πέναλτι. Να πάνε σε σεμινάριο τον υπάλληλο της ΠΑΕ ΟΦΗ, να μάθει τα βασικά πράγματα του ποδοσφαίρου, που έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ότι δεν τους έδωσαν δύο πέναλτι και ακύρωσαν τρία κανονικά γκολ ως οφσάιντ».

Ο Βασίλης Ταμπάκης δήλωσε:

«Ο ΟΦΗ θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που θα παίζει του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Μας λείπει η λεπτομέρεια. Χάνουμε αρκετά ματς στα σημεία. Κρατάμε την αντίδρασή μας στο ματς. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Συνεχίζουμε…».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ελέφαντας σκοτώνει άνδρα επειδή προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία (vid)

Αυτό είναι το όνομα που φέρεται να προωθείται για τα Σκόπια!