in

Επεισόδια στον αγώνα της Καλλιθέας με τον Άγιο Ιερόθεο – Τραυματίστηκε φίλαθλος!

[dropcap]A[/dropcap]σχημα γεγονότα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Αγίου Ιεροθέου με την Καλλιθέα για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄εθνικής.

Περίπου 20 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, περίπου 15 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες στους οπαδούς της Καλλιθέας που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση δίχως να προκαλέσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Το Sportime.gr που βρέθηκε στο γήπεδο αναφέρει πως πρόκειται για οπαδούς άλλης ομάδας, οι οποίοι κινήθηκαν σε χώρο που βρίσκεται εκτός γηπέδου -στην πλευρά του δημοτικού σχολείου που συνορεύει με το γήπεδο- έφτασαν μέχρι τα κάγκελα και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, άρχισαν να βρίζουν, να εκτοξεύουν πέτρες και να πετάνε δυναμιτάκια.

Προκλήθηκε ένας χαμός, με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος των γηπεδούχων, στην προσπάθεια του να σηκωθεί από τη θέση του, να δεχθεί μια πέτρα στο πρόσωπο, να γεμίσει με αίματα και άμεσα να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο σοκαρισμένος από το συμβάν.

Ακολούθησε διακοπή του αγώνα για περίπου 7 λεπτά, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, με την ανθρώπους της διοίκησης του Αγίου Ιεροθέου να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια σύλληψη, αφού οι 15… κάφροι εξαφανίστηκαν άμεσα. Εξάλλου, η επίθεση διήρκεσε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Εχασε το μωρό της και πόσταρε φωτό του 3,5 μηνών νεκρού εμβρύου

Ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να αποκτήσει το MEGA!