in

Η Καλλιθέα κατέθεσε το παράβολο για την ένσταση κατά της ΠΑΕ Καραϊσκάκης.

[dropcap]O[/dropcap]πως είχαμε διαβάσει στο FL News την Πέμπτη (21/12) σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε η Καλλιθέα σε βάρος της ΠΑΕ Καραϊσκάκης μετά τον μεταξύ τους αγώνα. Η αθηναϊκή ομάδα στέκεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και στην υποχρέωση των ΠΑΕ να μετέχουν στην κεντρική ασφάλιση. Σύμφωνα με τα στελέχη της, η ομάδα της Άρτας έχει ασφαλίσει τους ποδοσφαιριστές της μόνο στο ΙΚΑ.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Οι «κυανόλευκοι», λοιπόν, την Τετάρτη (27/12), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, κατέθεσαν το σχετικό παράβολο και πλέον περιμένουν την κλήση σε απολογία για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στα αρμόδια όργανα.

Τα σχετικά έγγραφα παρέλαβε το «αχώριστο δίδυμο» του λογιστηρίου, που ήταν άλλωστε από τους ελάχιστους υπαλλήλους που βρέθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας αυτή την ημέρα που υπάρχουν εορταστικές άδειες για την πλειοψηφία των συνεργατών της Football League λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τα πιο… αλλόκοτα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από γυναικείους κόλπους

Πρωτοχρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος – Πυροτεχνήματα, DJs, νυχτερινός αγώνας δρόμου