in

Κέρδισε εκτός τους Αγίους Αναργύρους η Καλλιθέα

Στην 15η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων, τους Αγίους Αναργύρους, όπου επικράτησε με σκορ 0-2.

Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό, παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο, η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αναμέτρηση είχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με το πρώτο να πετυχαίνει ο Ντρούγκας στο 28′ λεπτό, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Μαρουκάκη και Σταύρου που σε λίγα μέτρα «έκρυψαν» την μπάλα, με τον τελευταίο να σερβίρει στον Ντρούγκα, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 2o γκολ επιτεύχθηκε στο 72′ λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βελέτη και την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Παντελίδης βρήκε την ευκαιρία και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Καλλιθέα: (προπονητής Λουκάς Καραδήμος) Φαρμάκης, Παντελίδης, Παπαγγελής, Καλύβας (89′ Βιδάλης), Κρητικός, Κώστας (63′ Βελέτης), Ντρούγκας, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης (87′ Μπέλης), Σταύρου (78′ Σαραντόπουλος).

Άγιοι Ανάργυροι: (προπονητής Δημήτρης Καλύκας) Αγγελάκης, Γκουντούνας, Μαντικος, Ανδρέου (64′ Γενίδογαν), Κατσάρας, Μαυρομματάκης, Τουλουβασίλης (69′ Κατσίβελας), Σταύρου (76′  Βυζανιάρης), Λαθούρης, Μπαλατσούρας (57′ Μπέκος), Λάλας.

Περισσότερα νέα της ομάδας μας στο gskallithea.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δέχτηκε να του ρίξουν βελάκια στο πρόσωπο για ένα στοίχημα (vid)

Αυτό το δωμάτιο ξενοδοχείου κοστίζει 1 ευρώ αλλά υπάρχει ένας παράξενος όρος (vid)