in

Καλλιθέα με χαρακτήρα… επέστρεψε από 0-2

Σημαντική εμφάνιση για την Καλλιθέα που μπορεί να ηττήθηκε 3-2 από την ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς μετά το 0-2 και να δείξει ουσιαστικά στοιχεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και η Καλλιθέα δεν είχε ελπίδες πρόκρισης. Αυτό έφερε όμορφο ποδόσφαιρο στο “Ελ Πάσο” με το τελικό 3-2 υπέρ των “κιτρινόμαυρων” να περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν ευχαριστημένοι με την επιστροφή στο παιχνίδι παρότι έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 και η Ένωση πήρε καλά στοιχεία από τον Χρήστο Γιούση που έκανε ντεμπούτο με δύο γκολ.

Η Καλλιθέα αιφνιδιάστηκε στο 7ο λεπτό με τον Τζανετόπουλο να παίρνει κεφαλιά στην περιοχή και να ανοίγει το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Γιούσης (30′) έδωσε προβάδισμα δύο γκολ.

Η συνέχεια ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τον Παπαγγελή (31′) και τον Ταλέντο (38′) ισοφάρισαν για να πάνε στο ημίχρονο με την ισοπαλία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούσης ήταν εκείνος που έλυσε τον γρίφο για την ΑΕΚ με γκολ στο 77ο λεπτό που έκρινε την αναμέτρηση. Από τον 3ο όμιλο προκρίθηκαν στην επόμενη φάση η ΑΕΚ και η Λαμία, ενώ έμειναν εκτός ο Απόλλων Λάρισας και η Καλλιθέα.

Ο Νίκος Μήλιος στάθηκε στην αντίδραση της Καλλιθέας μετά το 0-2 από την ΑΕΚ.

Ο 22χρονος μέσος της Καλλιθέας, Νίκος Μήλιος, ανέφερε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, κατά την οποία η ομάδα του έχασε 2-3 στο Ελ Πάσο, για το Κύπελλο: «Είχαμε να παίξουμε με την ΑΕΚ, η οποία τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Δεν μπήκαμε καλά, αλλά μετά τα δύο γκολ αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε, ώσπου δεχτήκαμε και τρίτο γκολ.

Κρατάμε την αντίδραση. Όταν μας κάνει η ΑΕΚ το 0-2 και ισοφαρίζουμε, είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε και να πάρουμε ψυχολογία. Είναι σημαντικό το ματς με τον Παναιγιάλειο που ακολουθεί στη Football League».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – 3ος όμιλος
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ 2-3
ΓΚΟΛ: 31′ Παπαγγελής, 38′ πεν. Ταλέντο – 7′ Τζανετόπουλους, 30′, 77′ Γιούσης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Βαλμάς, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Ταλέντο (86′ Γαρδικιώτης Α.), Μήλιος (79′ Κερασίδης), Σμυρλής, Μάκο (46′ Μαραθωνίτης), Παπαγγελής

AEK (Mανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γιούσης, Λαμπρόπουλος (36′ Αϊντάρεβιτς), Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Κονέ (46′ Γκάλο), Τζανετόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Βλαχομήτρος (69′ Μπακασέτας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοΐλης (Αθηνών), Σίπκας (Σάμου)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σκλαβοπάζαρο στη Λιβύη: Δείτε νεαρούς να πωλούνται σαν κρέας!

ΗΣΑΠ Kαλλιθέας: Πήγαν να κάψουν τα ξημερώματα το κτίριο όπου εκδίδονται οι ηλεκτρονικές κάρτες