in

Λευκή ισοπαλία για την Καλλιθέα

[dropcap]K[/dropcap]αλλιθέα και Εργοτέλης έμειναν στο ισόπαλο 0-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος από την άσπρη βούλα.

Το παιχνίδι στο Ελ Πάσο άρχισε με την Καλλιθέα να έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα από την άσπρη βούλα μόλις στο 25′. Ο Λαδάς ανέτρεψε τον Σμυρλή κι αποβλήθηκε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σμυρλής που είδε όμως τον Κατσιμήτρο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Καλλιθέα”]

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα και έχοντας το αβαντάζ του παραπάνω παίκτη, βγήκε με σκοπό να βρει το γκολ της νίκης. Παρ’ όλα αυτά, την πρώτη μεγάλη στιγμή την δημιούργησε ο Εργοτέλης με τον Κάιπερς στο 80′ να βγαίνει τετ α τετ με τον Θεοδωράκη και τον δεύτερο να διώχνει σε κόρνερ.

Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν ένα τρίποντο που θα τους έδινε ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος (51′ Γλυνός), Καντέ, Μήλιος (46′ Μάκο), Χοτζάλι (73′ Ζυγκερίδης), Γκέτσι, Σμυρλής

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (74′ Αγγελόπουλος), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (25′ Κατσιμήτρος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας (88′ Ιατρούδης)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τόσο εύκολα γίνονται οι απαγωγές παιδιών, ακόμα και μια ανάσα από τους γονείς (vid)

Γκαζάκια στο κτίριο που στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός ART στην Καλλιθέα