in

Λευκή ισοπαλία της Καλλιθέας με τον Ηλυσιακό

Στην 14η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, τον Ηλυσιακό, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 0-0.

Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό, παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο, η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Απέναντι της όμως βρήκε τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού, Κοντοπίδη, ο οποίος πέτυχε εξαιρετική απόδοση και θα πρέπει να χαρακτηριστεί και ο MVP της αναμέτρησης, καθώς «κατέβασε ρολά» και δεν επέτρεψε να μπει η μπάλα στα δίκτυα. Κατάφερε και έπιασε δύο πέναλτι με εκτελεστή τον Μαρουκάκη στο πρώτο ημίχρονο και τον Κώστα στο δεύτερο. Ενώ επίσης έκοψε άλλες τρεις τετ-α-τετ ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, των Σταύρου, Κώστα και στην εκπνοή της αναμέτρησης του Μαρουκάκη. «Σύμμαχός» του ήταν και το αριστερό δοκάρι της εστίας, όταν η μπάλα σταμάτησε σε σουτ του Μαρουκάκη.

Καλλιθέα: (προπονητής Λουκάς Καραδήμος) Λαδάς, Ντρούγκας, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Σταύρου, Κώστας (68΄ Μπέλης), Καλτσάς, Στούπης (88′ Βασιλειάδης), Μαρουκάκης και Γκρόσιος (46′ Σαραντόπουλος).

Ηλυσιακός: (προπονητής Γιώργος Αρχοντάκης) Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Καμβύσης, Σαμιώτης, Μπίρης, Μπουσάι, Νομικός, Ηρακλής, Κονδύλης, Μενδρινός και Σεράνι (79΄ Ζαφείρης).

Περισσότερα νέα της ομάδας μας στο gskallithea.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νεκρός 28χρονος που κυνηγήθηκε από οπαδούς – Τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο

Αυτά είναι τα 10 χειρότερα passwords του 2019 – Έχασε την «πρωτιά» η λέξη «password»