in

Μάχη για να μείνει στην ζωή δίνει φίλαθλος του Ολυμπιακού – Κατέρρευσε στο Καραϊσκάκη

Στιγμές αγωνίας για φίλαθλο του Ολυμπιακού!

Πιο συγκεκριμένα, ένας οπαδός του Ολυμπιακού, που καθόταν στην κερκίδα πάνω από την φυσούνα στο Καραϊσκάκη, φαίνεται πως δεν άντεξε την ένταση της αναμέτρησης και τη συγκίνηση που είχε το ματς στα τελευταία λεπτά και κατέρρευσε!

Μάλιστα, γύρω του μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι ενώ έσπευσαν αμέσως τόσο οι άντρες του ΕΚΑΒ που ήταν στο γήπεδο όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και του έκαναν μαλάξεις προκειμένου να επαναφερθούν οι αισθήσεις του.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να μείνει ζωντανός!

UPDATE

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα».

Ο άτυχος οπαδός κατέρρευσε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό του, μαζί με τους γιατρούς του αγώνα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό ιατρικό κέντρο, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για κοιλιακή μαρμαρυγή και ανακοπή. Συγγενής του ενημέρωσε ότι είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Νέο προκλητικό σόου της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα – Φόβοι για πογκρόμ (vid)

Λάζαρος Λασκαρίδης: «Αναβάθμιση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης»