in

Μαρσέλο Τροΐζι: «Στην Καλλιθέα δεν θέλουμε να μιλάμε για στόχο …θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις»

[dropcap]O[/dropcap] Μαρσέλο Τροΐζι δίνει το στίγμα του για την Καλλιθέα της προσεχούς σεζόν.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Μαρσέλο Τροΐζι, τοποθετήθηκε στο Fl News για την ομάδα του, λίγες μέρες προτού ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις (εκτός φυσικά και αν υπάρξει παράταση στη σέντρα).

«Γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Ξέρω ότι έχω μια νέα ομάδα, αλλά και εξαιρετικούς αθλητές» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ερωτώμενος για το πώς αισθάνεται που θα κληθεί να δώσει το πρώτο του παιχνίδι στην Ελλάδα ως προπονητής, απάντησε: «Έχω λίγο άγχος για την πρεμιέρα επειδή είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε μια χώρα όμως που θαυμάζω και στην οποία σκοπεύω να μείνω για χρόνια. Θέλω να κάνω καλή δουλειά, όπως έχει όπου κι αν πήγα».

Όσο για τον στόχο της Καλλιθέας; «Στην Καλλιθέα δεν θέλουμε να μιλάμε για στόχο. Είμαστε προσγειωμένοι και θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις» ανέφερε. Κατά την άποψή του: «Υπάρχουν δυνατές ομάδες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική. Φαβορί για εμένα είναι ο Άρης, ο Απόλλων Λάρισας, ο Εργοτέλης και η Σπάρτη, αλλά και μερικές ακόμη».

Καταλήγοντας μίλησε για το Ελ Πάσο: «Θέλουμε το γήπεδό μας να αποτελέσει θεμελιώδη παράγοντα. Τουλάχιστον θα είναι γήπεδο που θα μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το λέω αυτό για την εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αυτό ευνοεί την ομάδα μου, η οποία είναι καλή τεχνικά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σοκαριστικός τραυματισμός στο ΝΒA (vid)

Έρευνα που προκαλεί σοκ: Όταν πεθαίνουμε, γνωρίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα ότι είμαστε νεκροί!