in

Νέα ήττα για την Καλλιθέα από τους Ευβοιώτες

[dropcap]H[/dropcap] αρνητική πορεία της Καλλιθέας στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται και την Κυριακή (6/1) η ομάδα του Νίκου Παντελή έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τη Χαλκίδα για τη 12η αγωνιστική.

Οι Ευβοιώτες πήραν το τρίποντο χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάμπου στο 28′, παράβαση που κέρδισε ο Μπασινάς από τον Τσώνη.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”epikairotita”]

Στο 45′ προέκυψε αριθμητικό μειονέκτημα για τους γηπεδούχους λόγω της αποβολής του Σταματούκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο με 10 έμειναν και οι «κυανόλευκοι», καθώς ο Γκέτσι αποβλήθηκε με τη σειρά του στο 66′ για εξύβριση στον διαιτητή.

Η Καλλιθέα στάθηκε άτυχη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μια και ο Τσώνης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, μένοντας έτσι στη 10η θέση με 10 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Τάκη Τσακαλίδη με 15 πόντους είναι 6η στην κατάταξη.

XΑΛΚΙΔΑ (Τάκης Τσακαλίδης): Ανδρούτσος, Χολέβας, Σχίζας, Τόλης (79′ Παλαιολόγος), Μπουζούρας, Πατερίτσας, Παπαδάκης (90’+4 Σπυριδάκης), Μπασινάς (65′ Πλούμης), Σταματούκος, Ντάμπος (72′ Νυφαδόπουλος), Δούλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μάντζικ, Κ. Βασιλείου (52′ Γκρόσιος), Ευαγγέλου, Νικολακάκης, Τσώνης, Μάκος, Γκέτσι, Χαρίτος (64′ Μαργαρώνης), Σ. Βασιλείου, Μακρυγιάννης (72′ Χρήστου), Βασιλειάδης (78′ Ντάβιντ).

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ενημέρωση Καλλιθεατών για τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018

Εκτέλεση 52χρονου στην Καλλιθέα: Ψυχρός επαγγελματίας ή απελπισμένος τζογαδόρος ο εκτελεστής