in

Νέα ήττα για την Καλλιθέα – Μαρσέλο Τροΐζι: «Θα μπορούσαμε αν ήμασταν τυχεροί να βάζαμε ένα γκολ»

[dropcap]H[/dropcap] Καλλιθέα θα μπορούσε να σκοράρει στο «Βικελίδης» σύμφωνα με τον Μαρσέλο Τροΐζι που στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του Βορρά έπειτα από την ήττα (2-0) της ομάδας του από τον Άρη.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» είπε: «Το ξέραμε ότι ο Άρης ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Μα για μένα προσωπικά, η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο δυνατά. Θα μπορούσαμε αν ήμασταν τυχεροί να βάζαμε ένα γκολ. Σημασία έχει ότι είμαστε μια ομάδα με νεαρά παιδιά. Μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα».

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”1″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”καλλιθέα”]

Ωστόσο παρά την ήττα ο τεχνικός της ομάδας μας αισθάνεται σιγουριά για το φετινό εγχείρημα της Καλλιθέας και κρατάει την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στον Άρη.

Παρά την ήττα με 2-0 η απόδοση της ομάδας (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με την κατοχή μπάλας) τόνωσε την αυτοπεποίθηση των μελών του συλλόγου. Και μπορεί οι “κυανόλευκοι” να έχουν ένα βαθμό, ύστερα από τρεις αγωνιστικές, όμως υποστηρίζουν μετά βεβαιότητας ότι «δεν θα κινδυνεύσουμε». Κι ας υποβιβάζονται έξι στο τέλος της περιόδου.

Αυτό που λείπει για την ώρα από την ομάδα είναι η εμπειρία και ένας σκόρερ. Η Καλλιθέα άλλωστε συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών συλλόγων της Football League (Τρίκαλα και Αιγινιακός οι άλλοι δύο) που δεν έχουν σκοράρει ύστερα από 270 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Για τον Άρη δήλωσε ότι «Ο Άρης έχει πολύ καλές σέντρες, ειδικά από τα δεξιά και παίζει καλή μπάλα στο κέντρο».

Με πληροφορίες από το footballleaguenews.gr και pressaris.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τέσσερα βίντεο με σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά γυναικών

Νέα στάση εργασίας στο Μετρό την Τετάρτη