in

Νέα ήττα-σοκ για τον Ολυμπιακό 1-0 από τον ψυχωμένο Ατρόμητο

[dropcap]O[/dropcap] Τάκης Λεμονής δεν μπόρεσε να αλλάξει τίποτα στον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» υποχρεώθηκαν σε νέα ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ατρόμητο με 1-0 στο Καραϊσκάκη.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο καθώς εκτός από τον Οτζίτζα, οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού, είχαν κακή απόδοση δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ευκαιρίες και στο τέλος του αγώνα αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο τους.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”3″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”athlitika”]

Ο Ατρόμητος κλείστηκε στο μισό γήπεδο και άφησε τους «ερυθρόλευκους« να ελέγχουν την μπάλα.

Ήταν όμως μια ανούσια κατοχή που μπορεί να κυμάνθηκε σε υψηλά ποσοστά, αλλά δεν μεταφράστηκε σε ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν σωστά τους διαδρόμους και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να διασπάσει ούτε με ατομικές ενέργειες των παικτών του, αλλά ούτε με κάποιους αυτοματισμούς την συμπαγή άμυνα του Ατρομήτου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ελέγχει το παιχνίδι, αλλά να μην μπορέσει να φτάσει σε φάσεις για γκολ παρά μόνο σε μία λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου (44′) μετά από σέντρα του Κούτρη και κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς που έφυγε άουτ.

Ήταν φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία ούτε από τα άκρα με τον Καρσελά και τον Μπεν ή τον Μάριν (που τον αντικατέστησε από το 12ο λεπτό λόγω τραυματισμού) , αλλά ούτε και από τον άξονα με Οτζίτζα, Μάρτινς και τον Ρομαό….

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης έγινε με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60′) όταν μετά από σέντρα του Ουάρντα ο Κυβρακίδης με κεφαλιά νίκησε τον Προτό για το 0-1.

Ο Λεμονής προσπάθησε με τις αλλαγές να βελτιώσει κάπως την ανάπτυξη του Ολυμπιακού,αλλά δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Αρχικά, έβαλε τον Μάριν αριστερά και στη συνέχεια απέσυρε τον Καρσελά (που ήταν αρνητικός) και έριξε στο παιχνίδι τον Σεμπά. Όμως και πάλι ο Ατρόμητος ήταν καλά οργανωμένος και δεν συνάντησε μεγάλα αμυντικά προβλήματα.

Με την επίτευξη του γκολ των φιλοξενουμένων ο προπονητής του Ολυμπιακού έριξε στον αγώνα και τον Εμενίκε και έπαιξε με δύο κυνηγούς.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως και πάλι χωρίς ορθόδοξο τρόπο. Μόνο με σέντρες και γεμίσματα στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Ο Γιαννιώτης (που μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στον Ολυμπιακό) έβγαλε τις φάσεις του Φιγκέιρας (61′), Ρομαό (80′), ενώ ο Νικολάου έχασε (90′) μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν και στον διαιτητή Αρετόπουλο για ένα μαρκάρισμα (79΄) του Μαντσόν στον Σεμπά μέσα στην περιοχή.

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη κάτι που έχει να συμβεί 7,5 χρόνια.

Ο Αρετόπουλος έδειξε κίτρινες στους Κυβρακίδη, Γιαννούλη, Ουάρντα, Ντιγκινί και Σισέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Σισέ, Νικολάου, Ρομαό, Οτζίτζα,Μάρτινς (61΄Εμενίκε), Μπεν (12΄Μάριν), Καρσελά (52΄Σεμπά), Τζούρτζεβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κυβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Μαντσόν, Ούμπιδες (46΄Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης (83΄Ζησόπουλος), Ουάρντα, Ντιγκινί, Μανούσος (71΄Καρασαλίδης)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτό το τροχόσπιτο δεν μοιάζει με όσα ξέρετε (vid)

Γυναίκα μετέτρεψε τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της σε κόσμημα μετά από επέμβαση (vid)