in

Νέο «χτύπημα» με Σουλελέ η Καλλιθέα!

Στην επίτευξη μίας ακόμα σπουδαίας προσθήκης έφτασε η Καλλιθέα. Οι «κυανόλευκοι» στο νέο πρωτάθλημα, κρατώντας χαμηλούς τόνους, θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και ενισχυμένοι μπορούν. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την μεταγραφή του Μαρουκάκη τις ανανεώσεις με τους Μπέλη και Κώστα και τις συμφωνίες με τους Μουσταφίδη και Καλτσά, η αθηναϊκή ομάδα έκλεισε και τον Φώτη Σουλελέ.

Ο 29χρονος εξτρέμ, είχε συνάντηση με την διοίκηση της Καλλιθέας, όπου οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ως εκ τούτου ο εν λόγω ποδοσφαιριστής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη.

Ο Σουλελές μέχρι πρότινος έπαιζε στον Άγιο Ιερόθεο, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από ΗλυσιακόΑτρόμητο ΠειραιάΕθνικό ΑστέραΦωκικόΧαϊδάριΠροοδευτικήΑπόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο.

Παράλληλα, στην ομάδα της Καλλιθέας θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και ο Άγγελος Μουρελάτος. Ο 19χρονος ταλαντούχος αμυντικός χαφ που μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά και ως δεξί μπακ, μέχρι πρότινος έπαιζε στο Μοσχάτο και ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του, καθώς έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους «κυανόλευκους».

Πηγή: fosonline.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τι δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στην Καλλιθέα (vid)

Πώς θα καταλάβω ότι έχω πάθει θερμοπληξία