in

Ξέχασαν την Κορακάκη: Προπονείται σε εγκαταλειμμένο βιομηχανικό χώρο

Στις 25/10 η Άννα Κορακάκη θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ινδία. Προπονείται σε έναν εγκαταλειμμένο βιομηχανικό χώρο, χωρίς σωστό φωτισμό και τουαλέτες!

Αν και έχουν περάσει 14 μήνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η ελληνική πολιτεία δεν τίμησε τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει απέναντι στην ολυμπιονίκη.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”athlitika”]

Μάλιστα, για αυτούς τους λόγους η οικογένεια Κορακάκη ακύρωσε την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευση της αθλήτριας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας, στον τόπο διαμονής της Άννας Κορακάκη.

Προπονείται σε ένα βιομηχανικό χώρο που της έχει παραχωρηθεί από την Αντιπεριφέρεια Δράμας και ο οποίος βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της πόλης, ακριβώς δίπλα από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Στο ισόγειο υπάρχει η αποθήκη διανομής των βιβλίων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στον πρώτο όροφο λειτουργεί το υποτιθέμενο προπονητήριο.

Σε αυτόν το χώρο η ολυμπιονίκης προπονείται για σχεδόν ένα χρόνο. Είχε προηγηθεί από τη δημοτική αρχή η κατεδάφιση της παράγκας στην οποία προπονούνταν μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία όμως έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

«Προπονούμαστε μέσα σε ένα χώρο ανθυγιεινό μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό. Ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση. Τα μεταλλικά πλαίσια πίσω από τους στόχους έχουν τρυπήσει. Δεν έχουν γίνει τα πιο απλά πράγματα, χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Ένα συνεργείο να καθαρίσει το χώρο, δέκα μαύρες κουρτίνες να μπουν στα παράθυρα. Δεν ζητήσαμε κάτι άλλο, το μέλημά μας είναι να δουλέψουμε για το Παγκόσμιο.
Πώς όμως; Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία! Δεν την αντέχω! Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δυο τρία απλά πράγματα;», δήλωσε οργισμένος ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της ολυμπιονίκη και ανακοίνωσε στο Δήμο Δράμας ότι δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η τιμητική τελετή της 1ης Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πώς θα έχετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο στο σπίτι σας με 5 βήματα

Η κλίκα του Nomads κατά του Μαυρίδη: «Πάρε τη μπανανόφλουδα» (vid)