in

Ξύπνησε η Καλλιθέα ρίχνοντας τεσσάρα!

[dropcap]T[/dropcap]ην ήττα με 4-0 γνώρισε ο Απόλλων Ερέτριας στη Λεωφόρο από την Καλλιθέα. Μία Καλλιθέα που μέχρι τώρα έβαζε γκολ με αίτηση, αλλά πολύ δύσκολα δεχόταν και γκολ.

Κόντρα στον Απόλλωνα κατάφερε να ξεσπάσει με τέσσερα τέρματα και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Ο Απόλλων ήταν καλός στο α’ ημίχρονο και έχασε μία σημαντική φάση με τον Καλοχωρίδη.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”Καλλιθέα”]

Αλλά στο 43′ δέχτηκε το πρώτο γκολ και η ψυχολογία του καταρρακώθηκε. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και μέσα σε ένα πεντάλεπτο το 1-0 μετατράπηκε σε 3-0 και εκεί τέλειωσαν όλα.

Η Καλλιθέα πέτυχε και 4ο γκολ στη συνέχεια και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στο 43′ ο Γκέτσι με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 1-0. Στο 50′ ο ίδιος παίκτης και στο 56′ ο Κορακιανίτης με αυτογκόλ, έγειραν την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Μακρυγιάννης στο 70′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Η Καλλιθέα, η οποία δείχνει να… μεταμορφώνεται με τον πολύπειρο Νίκο Παντέλη στον πάγκο της. Ο Απόλλων στον αντίποδα, συνεχίζει το δρόμο του, όντας ουραγός στη βαθμολογία του 7ου ομίλου.

Σήμερα, όμως, όπως και να ‘χει το ματς στη Λεωφόρο ήταν ιστορικό.

Διαιτησία: Φίτσας, Κανταναλέων-Παύλου (Δυτ. Αττική).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Ζεζάι, Τσώνης (29′ λ.τρ. Γκρόσιος), Μάκος, Μήλιος (46′ Βασιλειάδης), Χαρίτος, Κιμπαλούλα (71′ Χρήστου), Μακρυγιάννης (78′ Γκιζγκιζιάν), Γκέτσι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι (60′ Ρούσσος), Κορακιανίτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης (65′ Μπαλόζι), Βαλκάνος, Σεούλ, Μώρος, Τόρα (73′ Κοκκάλας), Αμαραντίδης (59′ Τσίγκας).

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Παράτησε το αυτοκίνητο στις γραμμές του τραμ για να πάει στο ΑΤΜ! (vid)

Απλά μαγικά: Στολίστηκε το ΚΠΣΙΝ -Χιλιάδες λαμπιόνια, παγοδρόμιο και τεράστια έλατα