in

Πέρασε από την Κύπρο η Εθνική και είναι ακόμα… ζωντανή!

[dropcap]H[/dropcap] Ελλάδα αντέδρασε άμεσα στην… κυπριακή ψυχρολουσία, το γύρισε σε 2-1 αλλά έμεινε εκεί και έπαιξε με την φωτιά ως το 93′! Τελικά πήρε την πολύτιμη νίκη και έμεινε ζωντανή στο… κόλπο των μπαράζ, αφού μετά το «δώρο» των Βέλγων αγκάλιασε τη 2η θέση!

Στόχος επετεύχθη! Με ανατροπή μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Αν και τα… φαντάσματα της Εσθονίας εμφανίστηκαν με το γκολ του Πιερού στο 18′, εντούτοις η Εθνική αυτή την φορά δεν άφησε κι άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη. Σε αυτό την βοήθησε η εκτελεστική δεινότητα του Κώστα Μήτρογλου (έγινε 9ος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής) με το υπέροχο πλασέ στο 24′ και η κεφαλιά του Αλέξανδρου Τζιόλη στο 26′ (πρώτο επίσημο γκολ με το εθνόσημο).

Η ανατροπή έγινε με συνοπτικές διαδικασίες η Ελλάδα πήρε το τρίποντο, πέρασε στην δεύτερη θέση και της απομένει ένα ακόμα ματς. Με το (πολύ) αδύναμο Γιβραλτάρ την Τρίτη στο «Καραϊσκάκης». Μάλιστα θα γνωρίζει και αν θα βρίσκεται στους καλύτερους οκτώ δεύτερους για να δώσει το παρών στα μπαράζ του Νοεμβρίου. Το πρώτο βήμα έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Λευκωσία.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ο Πετρούνιας ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής! (vid)

Η ΔΕΗ βγάζει προς «πώληση» 500.000 πελάτες της