in

Προηγήθηκε αλλά έχασε η Καλλιθέα στο “Ελ Πάσο” για το κύπελλο

[dropcap]T[/dropcap]α δυο ημίχρονα ήταν μοιρασμένα, με την Καλλιθέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και τον Απόλλωνα στο δεύτερο. Οι Θεσσαλοί ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον Σαχινίδη, που με δυο γκολ έκρινε τον αγώνα για τον Απόλλωνα και του «χάρισε» τη νίκη με 1-2.

[xtopic title=”Δείτε επίσης” layout=”1″ alignment=”left” count=”2″ condition=”random” order=”DESC” tags=”” featured=”0″ ids=”” cats=”athlitika”]

Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι απείλησαν σοβαρά, με τον Ταλέντο να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη μπάλα να χτυπάει στη ρίζα του δοκαριού του Απόλλωνα. Πέντε λεπτά αργότερα η Καλλιθέα βρήκε δίχτυα με τον Σεζάι, που με πλασέ από τη μικρή περιοχή μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 10’ μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, μετά το σουτ του Ταλέντο που κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα. Η απάντηση από τους Θεσσαλούς δεν άργησε, όταν στο 15’ ο Σαχινίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Σεζάι και υπέδειξε ο διαιτητής Δραγάτης.

Κάπως έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για τη διακοπή του ημιχρόνου, δίχως μεγάλες φάσεις και με τους γηπεδούχους να υπερτερούν, όμως να μην απειλούν ουσιαστικά.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με τον Σουλίδη (46’) και τον Βουτσιά (49’), δίχως αποτέλεσμα. Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι συμπαίκτες του το πέτυχε ο Σαχινίδης, που στο 63’ με εύστοχη κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε άψογα την όμορφη σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά και διπλασίασε ομαδικά και ατομικά τέρματα!

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα, χάνοντας την ευκαιρία με τον Κουρτεσιώτη, που επιχείρησε να κρεμάσει τον Φιρινίδη από μακριά, να κάνουν το 1-3.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Χαράλαμπου Κερκυρα.

Καλλιθέα (Μαρσέλο Τροΐζι): Κοτουγλίδης, Κάτσικας, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Ντιακιτέ (79’ Φερέιρα), Τουρούκης (70’ Μάκο), Μίγγος (79’ Μπιμάι), Ταλέντο, Χοτζάλι, Ταμπάκης

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Λαμπρόπουλος (83’ Μίλιτς), Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης (72’ Αγροδήμος), Βουτσιάς (62’ Μαυρίας), Σαχινίδης

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Μήταρης, Καλλής (Αν. Αττικής)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. ΑΕΚ 3 1 2-0

2. Απόλλων Λάρισας 3 1 2-1

3. Καλλιθέα 0 1 1-2

4. Λαμία 0 1 0-2

Οι επόμενες αγωνιστικές:

2η (24-26/10): Απόλλων Λάρισας-ΑΕΚ, Λαμία-Καλλιθέα

3η (28-30/11): Απόλλων Λάρισας-Λαμία, Καλλιθέα-ΑΕΚ

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Καθηγήτρια χώρισε μαθήτριες που τσακώνονταν και εκείνες άρχισαν να τη χτυπούν με μανία

Ψαλιδόπουλος: «Επιτυχημένες και συνεπείς οι αστυνομικές αρχές στην Καλλιθέα»