in

Πρώτη νίκη για την Καλλιθέα το Αίγιο!

[dropcap]T[/dropcap]ην πρώτη της φετινή νίκη πήρε η Καλλιθέα, που σε ένα δραματικό παιχνίδι επικράτησε του Παναιγιάλειου 2-1, με γκολ στο 88′!

Σεφτέ στις νίκες έκανε για φέτος η Καλλιθέα που επικράτησε με 2-1 του Παναιγιάλειου για την 6η αγωνιστική της Football League. Σκόρερς για την ομάδα του Τροΐζι οι Σμυρλής και Ταλέντο, για τον Παναιγιάλειο είχε μειώσει ο Κόκκορης.

Το ματς ξεκίνησε με τον Παναιγιάλειο να έχει την πρωτοβουλία των κίνησεων, απειλώντας με τους Αρναρέλλη και Γεωργακόπουλο. Παρόλα αυτά η Καλλιθέα εκείνη που άνοιξ ετο σκορ. Στο 14′ Ταλέντο και Μάκο συνδυάστηκαν όμορφα, με την μπάλα να καταλήγει στον Σμυρλή μετά από κόντρες, που την έστειλε στην κενή εστία του Αθανασίου.

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος μπήκε με στόχο να ισοφαρίσει, κάτι που κατόρθωσε στο 68′. Ο Κόκκορης σούταρε δυνατά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από κόντρες. Παρόλα αυτά, η τελευταία λέξη ανήκε στην Καλλιθέα. Ο Ταλέντο με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1. Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός του Χοτζάλι με τον Μίγγο και ωραία ασίστ του τελευταίου.

Ενδεκάδες:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροίζι): Κουτογλίδης, Παπαγγελής, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Μίγγος, Μήλιος (76′ Γκέτσι), Καντέ, Μάκο (59′ Χοτζάλι), Ταλέντο, Σμυρλής (76′ Ξόμπλιος)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Βλάχος, Στίκας, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Τσερκέζος (85′ Ρέλλας), Κασναφέρης, Αρναρέλλης, Μπρους (61′ Σταματής), Σκαρτσίλας (55′ Κόκκορης)

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

O Vibrator πήγε πλατεία Κύπρου και ρώτησε για τις Χριστουγεννιάτικες φαντασιώσεις των Καλλιθεατών (vid)

Ανάκληση αλλαντικού από τον ΕΦΕΤ