in

Σχεδόν γεμάτο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Κροατία

[dropcap]O[/dropcap]ι πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής μας είναι λίγες, όμως ο κόσμος σήμερα θα βρίσκεται στο πλευρό της περιμένοντας ένα… θαύμα.

Περισσότερα από 20.000 εισιτήρια είχαν διατεθεί μέχρι χθες το βράδυ σύμφωνα με την ΕΠΟ για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Κροατία.

Το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εν ολίγοις, αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο!

Η Εθνική ομάδα έχει λίγες πιθανότητες για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας μετά την ήττα με 4-1 στον πρώτο αγώνα από την Κροατία αλλά οι Έλληνες φίλαθλοι αγκαλιάζουν την «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τα 20.000. Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00.

Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)».

Τύπος μπήκε στο μετρό γυμνός και άρχισε να χορεύει (vid)

Στάσεις εργασίας τη Δευτέρα στα ΜΜΜ – Πώς θα κινηθούν μετρό, τρένα και προαστιακός