in

Τέλος ο Τροΐζι, ψάχνει για προπονητή η Καλλιθέα

[dropcap]H[/dropcap] Καλλιθέα απομάκρυνε τον προπονητή, Μαρσέλο Τροΐζι. Με υπηρεσιακό τον Τζιβίλογλου την Πέμπτη (21/12).

Το FL News είχε ενημερώσει για την ανάγκη αλλαγής κλίματος που έψαχνε η Καλλιθέα για να διεκδικήσουν το τρίποντο την Πέμπτη (21/12) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του FL News ο Μαρσέλο Τροΐζι από το πρωί της Τετάρτης (20/12) αποτελεί παρελθόν.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στην αθηναϊκή ομάδα και έκλεισε μία ενδεκάδα αγώνων με απολογισμό 1 νίκη – 1 ισοπαλία – 9 ήττες εκ των οποίων οι τρεις ήρθαν στο Κύπελλο. Οι διοικούντες την ΠΑΕ αποφάσισαν, έτσι, ότι πρέπει κάτι να αλλάξει και με τη διαφορά από τις θέσεις της σωτηρίας στους έξι πόντους, έλυσαν τη συνεργασία τους με τον 41 ετών τεχνικό.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές η Καλλιθέα θα παραταχθεί στον αγώνα της Πέμπτης (21/12, 17:00 ΕΡΤ3) με τον Καραϊσκάκη με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Τζιβίλογλου, ενώ ήδη γίνονται επαφές, προκειμένου να βρεθεί ο διάδοχος που θα έχει χρόνο να δουλέψει κατά τη διάρκεια της διακοπής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους μπλοκάρουν πλειστηριασμούς

Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς δρούσε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων που κυνηγούσε γυναίκες με κολάν και τακούνια