in

Υπάλληλοι «Κέντρου Αθηνών» κατά Νίκου Οικονομόπουλου: «Ευχαριστούμε που μας άφησες ξεκρέμαστους»

Την οργισμένη αντίδραση των εργαζομένων στο «Κέντρο Αθηνών» προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Οικονομόπουλου να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από τρία χρόνια, με μία ξαφνική του απόφαση, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το μαγαζί. Σύμφωνα με τηλεοπτικές εκπομπές υπήρξε κόντρα με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού καθώς φέρεται να του ζήτησε μείωση μισθού, κάτι που ο ίδιος δεν δέχτηκε. Ωστόσο, η απόφασή του προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων, καθώς ξαφνικά μένουν ξεκρέμαστοι, έως ότου βρει νέο σχήμα το μαγαζί. Σε ανακοίνωσή τους, απάντησαν με αιχμηρό τρόπο στον Νίκο Οικονομόπουλο, λέγοντας πως τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειές τους.

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά και συνεχίζουν σε πιο επιθετικό ύφος:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Ο τραγουδιστής, πριν μερικές ημέρες είχε αναρτήσει στο instagram την απόφασή του να αποχωρήσει από το μαγαζί.

«Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό».

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ελάφι-νίντζα σκάει από το πουθενά και ρίχνει εναέρια κλωτσιά σε άντρα (vid)

Στοίχημα: Η τρομερή σύμπτωση με την Καϊζερσλάουτερν και το… 45άρι της Βαλένθια