https://kallitheacity.com/wp-content/uploads/2017/11/VW-Arteon-ukraine-test-640.jpg
in

Έτσι δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα στην Ουκρανία

Ενας ερασιτέχνης YouTuber από την Ουκρανία φαίνεται ότι βρήκε έναν μάλλον… «καυτό» τρόπο να δοκιμάσει το νέο VW Arteon, αφού στο video που ανέβασε στο διαδίκτυο πρωταγωνιστεί και η χυμώδης φιλενάδα του ανεβάζοντας τη λίμπιντο των θεατών στα ύψη.

Στο διάρκειας 20 λεπτών βίντεο του τεστ του γερμανικού μοντέλου, ο Vlad Viselin όπως ονομάζεται ο δημιουργός του, μας δείχνει με άκρως αναλυτικό τρόπο πολλές από τις λεπτομέρειες και στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Arteon.

Όμως κατά τη διάρκεια του τεστ, ο Viselin για να μας δείξει με τον πλέον παραστατικό τρόπο κάποια από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, χρησιμοποιεί την Ουκρανή φίλη του, η οποία ντυμένη με μάλλον προκλητικό τρόπο, π.χ. ξαπλώνει στο πορτ-μπαγκάζ για να δείξει τη χωρητικότητα του αυτοκινήτου ή δοκιμάζει τη θερμοκρασία από το καπάκι του κινητήρα.

Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό από τις γνωστές μας δοκιμές αυτοκινήτων και είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους σχεδόν 520.000 που έχουν δει το βίντεο μάλλον έχουν στρέψει την προσοχή τους στη φιλενάδα του Viselin, παρά στο Arteon.

Από την πλευρά μας, εμείς συνιστούμε την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση σε όποιους πατήσουν το play στο παραπάνω βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

1 εκατ. ευρώ για τους πυροπαθείς της Ηλείας πήγε στον Ρεχάγκελ

Λευτέρης για Αποστολία: «Έχει στρατηγική και αρχηγικές τάσεις που δεν θα της βγουν σε καλό»