in

Πωλείται ακίνητο όσο ο μισός Πειραιάς – Το απίστευτο ποσό και τι περιλαμβάνει

[dropcap]E[/dropcap]νας νικητής λοταρίας πουλάει την τεράστια ακίνητη περιουσία του σε βουνό της Καλιφόρνια αντί του ποσού των 26 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ατελείωτη έκταση απλώνεται σε 845 στρέμματα, δηλαδή 3,42 τετραγωνικά χιλιόμετρα – περίπου 640 γήπεδα ποδοσφαίρου ή όση είναι η έκταση του μισού Πειραιά, και βρίσκεται κοντά στη πόλη Όουκ Γκλεν και περιλαμβάνει ένα σπίτι 1.487 τ.μ. με σάουνα, μίνι κινηματογράφο 17 θέσεων και ανελκυστήρα για να μετακινείστε στους τρεις ορόφους, καθώς και ένα γκαράζ, σε μέγεθος σπιτιού, έκτασης 371 τ.μ.

Ο Ρικ Κνούντσεν κέρδισε 180 εκατ. δολάρια στην μεγάλη λοταρία της Καλιφόρνια το 2014. Παράτησε τη δουλειά του και αγόρασε το σπίτι που βρισκόταν τότε στο στάδιο της κατασκευής καταβάλλοντας 5.5 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Αργότερα αγόρασε και ένα κοντινό ράντσο με βουβάλια και πρόσθεσε και άλλες εκτάσεις γης για να φτάσει πλέον να κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι γης. Το ακίνητο επίσης περιλαμβάνει και τις εμπορικές δραστηριότητες στη κοντινή πόλη Oak Glen που είναι ένα steakhouse αλλά και ένα σαλούν.

Ο Ρικ Κνούντσεν κέρδισε 180 εκατ. δολάρια στην μεγάλη λοταρία της Καλιφόρνια το 2014. Παράτησε τη δουλειά του και αγόρασε το σπίτι που βρισκόταν τότε στο στάδιο της κατασκευής καταβάλλοντας 5.5 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Αργότερα αγόρασε και ένα κοντινό ράντσο με βουβάλια και πρόσθεσε και άλλες εκτάσεις γης για να φτάσει πλέον να κατέχει ένα τεράστιο κομμάτι γης. Το ακίνητο επίσης περιλαμβάνει και τις εμπορικές δραστηριότητες στη κοντινή πόλη Oak Glen που είναι ένα steakhouse αλλά και ένα σαλούν.

Το μαγευτικό σπίτι με τις απέραντες εκτάσεις και δυνατότητες περιγράφεται ως «η προσωποποίηση της πολυτέλειας και του design», καθώς δεν υπάρχει που να μπορεί να επιθυμήσει ο ιδιοκτήτης του και να μην το συμπεριλαμβάνει ήδη.

Η τεράστια έκταση που στοίχισε συνολικά 11,5 εκατ. δολάρια, απλώνεται σε 3,42 τετραγωνικά χιλιόμετρα και εκτείνεται από Little San Gorgonio στο Mount San Jacinto και από τα βουνά του San Gabriel και την Θάλασσα Salton μέχρι την διάσημη Catalina. Όπως αναφέρει το περιοδικό Called Eagle Crest, η περιουσία αυτή είναι η μόνη ιδιωτική έκταση στη Νότια Καλιφόρνια που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.743 μέτρων.

Χαρακτηριστικά το αναφέρει ως η «Η πιο απομονωμένη και ανυψωμένη περιουσία σε βουνό της Νότιας Καρολίνα». Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με ένα ρουστίκ στυλ βουνού, που περιλαμβάνει έντονα στοιχεία πέτρας και ξύλου που πλαισιώνουν τις μοναδικές αρχιτεκτονικές εμπνεύσεις δημιουργώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

Το τριώροφο σπίτι προφανώς και διαθέτει και ανελκυστήρα, γιατί εντάξει, πέρα από το καθάρισμα, σκεφτείτε την κούραση να ανεβοκατεβαίνετε κάθε τόσο τις σκάλες για να πάρετε και από την κουζίνα. Ακόμα και αν υπάρχουν άλλες λύσεις…

Θέλετε να δείτε το νέο Avengers αλλά δεν μπορείτε όλο τον κόσμο που θα έχει συρρεύσει στο σινεμά; Γιατί να μην απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στον 17 θέσεων κινηματογράφο που έχει αυτό το μοναδικό σπίτι και είναι εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της μόδας στα ηλεκτρονικά συστήματα ήχου και εικόνας. Για να ολοκληρωθεί η εμπειρία, προφανώς και υπάρχει και το απαραίτητο μπαρ με σοκολάτες, γλυκά αλλά και φυσικά μηχανή που φτιάχνει ποπ κορν.

Υπάρχει επίσης και ένα game room όπου ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να παίξει με τους φίλους του, μια παρτίδα μπιλιάρδου, ενώ έχει και δυνατότητες να προσθέσει οτι επιθυμεί.

Το σπίτι χαρακτηρίζεται για τα τεράστια σαλόνια του, όπου τα πολύ ψηλά ταβάνια και τα υπερμεγέθη παράθυρα, δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα και καναπέδες που υπάρχουν παντού στο χώρο.

Φυσικά ένα τέτοιο σπίτι χωρίς τζάκι είναι σαν κοτόσουπα χωρίς αυγολέμονο. Αρκετά τζάκια υπάρχουν διάσπαρτα στους χώρους του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου και στην τραπεζαρία αλλά και σε άλλα καθιστικά.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο υπάρχει για όποιον δεν θέλει να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες ή να κάνει βόλτες στο βουνό και στις τεράστιες εκτάσεις γης που υπάρχουν τριγύρω.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε φίλους, γιατί είναι και μεγάλη η διαδρομή για να γυρίσει κάποιος πίσω, υπάρχουν 5 κρεβατοκάμαρες και 8,5 μπάνια για να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά και η βασική κρεβατοκάμαρα είναι η πιο εντυπωσιακή. Διαθέτει ένα τεράστιο πολυτελές μπάνιο που έχει το δικό του ξεχωριστό δωμάτιο για τζακούζι. Η σάουνα είναι απαραίτητη για να συμπληρώνει και τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου, ενώ κλείνει παράλληλα «το μάτι» στη σκανδιναβική καταγωγή του μεγάλου νικητή.

Μια ντουλάπα-δωμάτιο που έχει και δοκιμαστήριο για τα ρούχα, ενώ περιλαμβάνει και ένα υψηλής ποιότητας χρηματοκιβώτιο, συμπληρώνει την εντυπωσιακή εικόνα της μεγάλης κρεβατοκάμαρας.

Για να φτάσετε και να περιηγηθείτε στην τεράστια αυτή ακίνητη περιουσία το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο. Όπως θα το χρειαστούν και οι φίλοι σας για την περίπτωση που κάνετε ένα πάρτι. Μην φοβάστε όμως, καθώς και αυτό το πρόβλημα είναι ήδη λυμένο πριν καν υπάρξει.

Εξωτερικά του σπιτιού υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που χρησιμεύει για πάρκινγκ αυτοκινήτων, ενώ υπάρχει και ένα γκαράζ 371 τ.μ. με 6 θέσεις για μεγάλα αυτοκίνητα (τουλάχιστον), ενώ παράλληλα υπάρχει μέσα και ένα μικρό συνεργείο.

Τα εδάφη γύρω από το σπίτι έχουν διαμορφωθεί με έναν μοναδικό τρόπο, καθώς υπάρχουν διάφορα σημεία διαμορφωμένα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή και καφέ ακόμα. Μέσα σε όλα συμπεριλαμβάνεται και ένας χώρος για να ψήνετε όταν καλείτε τους φίλους και τους συγγενείς. Παράλληλα, αν έχετε υπάρξει και… πρόσκοπος, βρίσκεται και ένας ανοιχτός χώρος με λάκκο για να ανάψετε φωτιά και φυσικά μια εξωτερική τραπεζαρία.

Το σπίτι έχει την δική του πηγή νερού, ενώ διαθέτει και φωτοβολταϊκά πάνελ για τις ενεργειακές του ανάγκες.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται και ένα πλήρως λειτουργικό ράντσο με βουβάλια που περιλαμβάνει δυο αχυρώνες, και ένα μικρό λιτό σπίτι για εκείνον που φροντίζει τα 45 ζώα περίπου που τρέφονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Τα βουβάλι αυτά θα καταλήξουν στο steakhouse που συμπεριλαμβάνεται στη συνολική περιουσία που είναι προς πώληση.

Το ακίνητο του πολυεκατομμυριούχου συμπεριλαμβάνει και εκτάσεις στη κοντινή πόλη Oak Glen και μπορεί να ανταποδώσει ένα σημαντικό όφελος της επένδυσης που έχει γίνει. Το Oak Glen Steakhouse and Sallon,που αγοράστηκε το 2015, ανακαινίστηκαν πλήρως από τον τυχερό της μεγάλης λοταρίας. Πλέον το 4αστερο Oak Glen Steakhouse & Saloon μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 ανθρώπους.

Στον ίδιο χώρο με το steakhouse βρίσκεται και το σαλούν που διαθέτει μια πλήρης λειτουργική τηλεόραση υψηλής ποιότητας και ένα τεράστιο μπαρ που μπορεί να εξυπηρετήσει τις επιθυμίες κάθε θαμώνα. Γύρω από το steakhouse και το σαλούν απλώνονται μεγάλες εκτάσεις γης όπου υπάρχουν μικροί καταρράκτες, λίμνες ή ακόμα και οπωρώνες.

Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θέλει να το πουλήσει, η απάντηση είναι πως «βαρέθηκε λιγάκι» μετά το πέρας των εργασιών και είναι έτοιμος να προχωρήσει στα επόμενα σχέδια τους.

ΠΗΓΗ

 

Μπήκε με τσεκούρι σε σούπερ μάρκετ και κυνηγούσε πελάτες (vid)

Η «καυτή» Τσάρλι Τζόρνταν απολάμβανε ένα ντουζάκι όταν… (vid)